Подарунковий набір для новонародженого Sophie la Girafe SOPHIESTICATED з м’яким брязкальцем

Купити подарунковий набір для новонародженого SOPHIESTICATED з м’яким брязкальцем від французького виробника Жирафа Софі в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [000012]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
2229.00 грн.
Цей вишуканий подарунковий набір від французького виробника Sophie la Girafe спрямований на розвиток дитини з перших днів її життя. У набір входить легендарна Жирафа Софі і м'яке брязкальце. Жирафа Софі стане безсумнівним фаворитом серед подарунків. Ріжки, ніжки і вушка полегшують дискомфорт при прорізуванні зубів. Виготовлена з натурального каучуку, отриманого з соку дерева гевеї, і пофарбована харчовими барвниками, вона безпечна навіть для найменших діток. Щодо брязкальця, воно стане просто незамінним для вашого малюка. Має дві функції: стискаючи брязкальце, лунає ніжний звук, щоб розважити дитину; функція дзвоника: завдяки дзвіночкам у голові Софі.

Преміальна подарункова упаковка надає цьому набору сучасний та вишуканий вигляд. У кожному подарунковому наборі є подарунковий пакет та листівка з золотистими стрічками та символікою Жирафи Софі для вашого особливого привітання.


Рекомендований вік: від народження!
Штрихкод 3056560000124
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Франція
Бренд Sophie la Girafe

Відгуки

Написати відгук