Подарунковий набір для новонародженого Sophie la Girafe SOPHIESTICATED з брязкальцем

Купити подарунковий набір для новонародженого SOPHIESTICATED з брязкальцем від французького виробника Жирафа Софі в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [000009]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
2229.00 грн.
Цей вишуканий подарунковий набір від французького виробника Sophie la Girafe спрямований на розвиток малюка з перших його днів. У набір входить легендарна Жирафа Софі та м'яке брязкальце-маракас. Жирафа Софі стане безсумнівним фаворитом серед подарунків. Ріжки, ніжки і вушка жирафи полегшують дискомфорт при прорізуванні зубів малюка. Зроблена з натурального каучуку і пофарбована харчовими барвниками, вона безпечна для найменших дітей. М'яке брязкальце-маракас стане незамінним для вашої дитини. Яскраве забарвлення привертає увагу, а різні текстури тканини дозволяють розвивати тактильні відчуття. Легке і зручне для тримання, воно також може використовуватися як комфортер з шуршанням, заспокоюючи малюка граючись з ним. 

 Преміальна подарункова упаковка додає набору сучасний та вишуканий вигляд. У кожному наборі є подарунковий пакет та листівка з золотистими стрічками та символікою Жирафи Софі для ваших особливих побажань.

Рекомендований вік: від народження!
Штрихкод 3056560000094
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Франція
Бренд Sophie la Girafe

Відгуки

Написати відгук