Молоковідсмоктувач-колектор Babyono Milk Me

Купити молоковідсмоктувач-колектор для збору грудного молока BabyOno Milk Me в Україні - силіконовий лактатор Бейбіоно - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [1400]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
459.00 грн.

При стимуляції, зціджуванні чи годуванні малюка однією з молочних залоз, з іншої молоко часто також починає витікати. Колектор BabyOno MILK ME дозволить зібрати кожну краплину цінного материнського молока, яке ви зможете потім дати своїй дитині. Водночас він допомагає регулювати лактацію - на початкових етапах принесе полегшення грудям, переповненим їжею, а пізніше стимулюватиме лактацію.  


Складається всього з 3 частин. Та, яка прилягає до грудей - виготовлений з м'якого безпечного силікону, а контейнер - з пластику. 

Прикладіть молоковідсмоктувач до молочної залози в бюстгальтері - він під ним майже непомітний! А ще може використовуватися навіть без бюстгальтера, що дуже зручно! Аби зібрати ще більше молока - натисніть посередині для створення вакууму. 

Молоковідсмоктувач-колектор настільки легкий, що вам не доведеться підтримувати його рукою. Тому до іншої молочної залози дитину можна прикладати з повною совободою рухів!

Після закінчення годування молоко з молоковідсмоктувача можна зберігати в холодильнику чи заморозити у спеціальних пакетах.

Об'єм: 60 мл.


Детально про молоковідсмоктувачі читайте у статті нашого блогу.
Штрихкод 5901435411834
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд Babyono

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Пакети для зберігання грудного молока
Babyono
259.00 грн