Дитячий сонцезахисний спрей Chicco Baby Moments Sun SPF 50+, 150 мл 0 міс.+

Купити сонцезахист для дітей Chicco - Молчко-спрей Чікко Бейбі Моментс Сан з фільтром СПФ 50+ в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [11260.00]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
749.00 грн.
Інші кольори
Сонцезахисне молочко-спрей Chicco Baby Moments SUN з високим ступенем захисту від усіх типів сонячного випромінювання розроблено для ніжної дитячої шкіри. Водночас воно не шкодить морській екосистемі.


Нова формула SPF 50+ 3 PRO-TECH:
  • гарантує захист шкіри від шкідливого впливу UVA, UVB та інфрачервоних променів (ІЧ) під час прогулянок на сонці;
  • не містить оксибензону (бензофенон-3) і октиноксату (етилгексилметоксициннамат), що заборонені Гавайським кораловим договором;
  • містить емульгатори без PEG з високою сумісністю з чутливою шкірою.

Висока ефективність. 
Хімічні фільтри поглинають сонячні промені, перетворюючи їх на нешкідливі за довжиною хвилі світла або тепла, вивільняючи їх зі шкіри. Завдяки фільтрам з меншою молекулярною масою, молочко-спрей забезпечує однорідне покриття поверхні шкіри, а гідрофобна природа високий рівень захисту навіть під час плавання та пірнання.

Повага до моря. Молочко-спрей розроблено відповідно до Гавайського коралового договору. Спеціальна формула захищає чутливу дитячу шкіру та не наносить негативний вплив на кораллові рифи і морську екосистему. Екоупаковка на 100% з переробленого пластику.

Водостійкість. Рідка нежирна текстура легко наноситься та створює водостійку захисну плівку на шкірі. 

Дерматологічно протестовано на чутливій шкірі під наглядом педіатрів. Збагачено вітаміном Е та екстрактом фізалісу з антиоксидантною дією. Не містить PEG, спирт, віддушки та силікони.

Об'єм: 150 мл.
Рекомендований вік: 0 міс.+

Склад: Aqua (Water) Dibutyl Adipate, C12-15 Alkyl Benzoate Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin Cera Alba Etèylhexyl Triazone Pentylene Glycol Phenylbenz (Midazole Sulfonic Acid Potassium Cetyl Phosphate Hydrogenated Dimer Dilinoleyl'/Dimethylca Bonate Copolymer Hydrogenåted Palm Glyceridés Physalis Angulata Extract, Sodium Stearoyl Lactylate Hydroxýacetophenone Arginine, Cellulose, Sodium Gluconate, Caprylyl Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide


Рекомендації щодо використання:
  • наносьте сонцезахисну косметику за 20-30 хвилин до виходу на вулицю;
  • наносьте повторно після водних процедур;
  • уникайте перебування під прямими сонячними променями дітей до 6 місяців. 

Понад 80% кількості сонячної радіації, яку людина поглинає протягом свого життя, накопичується в період від народження до 18 років, а дитячі сонячні опіки відіграють вирішальну роль у фотоканцерогенезі. Захищаючи шкіру з народження, ризик виникнення раку шкіри може зменшуватися на 80%. Детальніше про те, як обрати сонцезахисний крем для дитини читайте у нашому блозі.
Штрихкод 8058664155644
Знижка до 06.09.2023
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Італія
Бренд Chicco

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Дитяче молочко після засмаги
Chicco
349.00 грн
Рушник бамбуковий
LULLALOVE
1279.00 грн
Дитячий мінеральний сонцезахисний крем
Chicco
549.00 грн