Безпровідне гальмо Puky mySTOPY LR 1L/LR 1L BR 6034

Купити Пукі - Безпровідне гальмо PUKY mySTOPY для біговела LR 1, LR 1L з доставкою по Україні - інтернет-магазин Бобас (bobas.ua) [6034]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
4499.00 грн.

Безпровідне гальмо PUKY mySTOPY - розумний помічник для батьків, дітки яких катаються на біговелі PUKY LR 1!

Коли малюк на біговелі, Ви постійно мусить бігати крос і переймаєтеся, аби він не наїхав на перешкоду? Спробуйте mySTOPY і насолоджуйтесь спільними прогулянками! Це перша дистанційно керована гальмівна система для біговелів LR 1, LR 1L, LR 1L Br, яка допомагає зберігати батькам спокій і зупинити біговел!

PUKY mySTOPY монтується на біговел за допомогою шестигранного ключа на 5 мм - такого ж, який регулює висоту сидіння. Управляється дистанційною кнопкою. Асистент гальмування працює на 100% надійно на відстані до 100 метрів, а також допомагає діткам навчитися краще оцінювати небезпечні ситуації. Дистанційне гальмо має тривалий час автономної роботи і заряджається за допомогою Macro USB.

Комплектація: mySTOPY, пульт дистанційного керування, браслет для пульта.


Зверніть увагу! PUKY mySTOPY підходить для PUKY LR 1, однак його можна встановити і на менший біговел LR M При переході з колеса LR 1 на колесо LR M потрібно замінити лише гальмівний клин. Його можна замовити окремо, зверншувшись до менеджерів нашого магазину.


Штрихкод 4015731060342
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 2,5 роки+
Країна Німеччина
Бренд Puky

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Біговел
Puky
6650.00 грн