Локомотив Brio Smart Tech зі звукозаписом 33971

Купити бріо Локомотив BRIO Smart Tech зі звукозаписом та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33971]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
2599.00 грн.
Локомотив BRIO Smart Tech зі звукозаписом (33971) - керуйте інноваційним поїздом за допомогою програми на смартфоні (доступно на IOS та Android). Він наповнений технологіями та досить потужний, щоб витримувати найважчі вантажі. 

Запишіть власні звуки, використовуючи червону кнопку у верхній частині локомотива. Коли поїзд проходить через помаранчевий звуковий тунель, він автоматично реагує, відтворюючи записаний звук. Підключивши локомотив до програми BRIO Smart Tech Sound ви зможете відкрити ще більше можливостей. Крім програми, поїздом можна керувати за допомогою трьох кнопок на самому локомотиві: вперед, стоп та назад. Завдяки 4 парам коліс, у тому числі спеціальному колесу для більш сильного зчеплення та гнучкому хвосту бугі-вуги, цей локомотив є одним із найпотужніших у світі BRIO і готовий везти безліч фургонів та екіпажів. Додана технологія Smart Tech Sound дозволяє поїзду взаємодіяти з довкіллям, автоматично реагуючи на аксесуари Smart Tech. Локомотиву досить просто проїхати під розумним тунелем і спрацює позначена на ньому функція. Просто завантажте програму BRIO Smart Tech Sound (Доступно і на IOS, і на Android) та вивчайте нові можливості Вашої інноваційної новинки. Тепер Ви зможете керувати прямо зі смартфона чи планшета. 

У набір входить: 
     автоматичний локомотив Smart Tech із звукозаписом; 
     розумний тунель.


Штрихкод 7312350339710
Знижка до 16.06.2023
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук