Потяг Brio на батарейках і з парою 33884

Купити Бріо - реалістичний іграшковий потяг з парою на батарейках BRIO купити в Україні - інтернет-магазин Бобас [33884]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
2099.00 грн.
Не потяг, а мрія! Так, так, цу про потяг BRIO на батарейках та з парою (33884) - чудовий додаток до будь-якого набору залізниць BRIO World. 

Реалістичний ефект диму: двигун випускає безпечну на дотику пару, яка виходить, коли потяг мчить рейками. Як тільки у вас закінчилася вода, ви можете легко заправити двигун, використовуючи вантаж заправки, який тягнеться за локомотивом. Витягніть чорну заправку з вантажного вагона та обережно наповніть її водою, залийте воду в двигун через заправну трубу в передній частині, і тоді він знову готовий до роботи. 

Живлення від батарейок: активуйте світло та рух, натиснувши червону кнопку «вперед» або «назад» у верхній частині двигуна. Пара автоматично виходитиме з труби, коли поїзд рухається. Натисніть будь-яку з кнопок ще раз, і поїзд зупиниться, відключивши парові ефекти та світло.

В комплекті:
паровий локомотив на батарейках,
вагон для заправки водою,
вантаж для заправки водою.

Розміри коробки:
Розміри потяга:
Для роботи

Рекомендовано для діток від 3 років.
Усі елементи дитячої дерев'янної залізниці BRIO сумісні з іншими іграшковими залізницями, які продаються на нашому сайті.   
Штрихкод 7312350338843
Знижка до 01.04.2023
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук