Розвиваюча книжечка Lilliputiens Доброго ранку, Лисичко

Розвиваюча м'яка книга Lilliputiens "Доброго ранку, Лисичко" купити офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [83270]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
1999.00 грн.
Інші кольори
Розвиваюча м'яка книга Lilliputiens  "Доброго ранку, Лисичко" 83270 - ідеальна перша книга для малюка.

На обкладинці зображено дитячу кімнату, письмовий стіл біля вікна та ліжечко, в яке можна покласти милу лисичку, прикріплену до книжки - міні-м'яку іграшку, за щоденним розпорядком якої можна стежити на наступних сторінках. За допомогою знімних або відкидних елементів з різних тканин можна розповісти історію про ранок нашого героя - від сніданку з батьками, туалету, перевдягання з піжами у повсякденний одяг, походу з рюкзаком до школи, уроків, обіду в їдальні та сну. Лисичку можна годувати, переодягати, чистити зуби, садити за стіл та за парту, укладати спати і т.д.
.
Особливост імоделі: Яскраві, захоплюючі, насичені подіями картинки ідеально підходять для оповідання історій і легко запам'ятовуються. Книга має ручки, які зручно носити із собою. Відмінно оброблена, з увагою до кожної деталі та повністю безпечна для дитини. Стимулює дитячу уяву та допитливість, активізує зір, дотик, дрібну моторику та емоційну сферу. Відмінний спосіб познайомити вашого малюка з дивом народження Можна прати при 30 градусах. Розмір: 28 х 22 х 2 см.

Рекомендовано для дітей віком від 18 місяців.

Lilliputiens - бельгійський бренд, заснований у 1995 році командою креативних мам. Саме мами вміють знаходити найкращі відповіді на потреби дітей та найкраще знають, чого малюки чекають від іграшок на наступних етапах свого розвитку. Ось чому продукти Lilliputiens ніколи не бувають такими, як здаються на перший погляд. Кожна з них має приховані функції, дивує, пробуджує цікавість і спонукає до нових відкриттів. Виготовлені на основі тканин, м'які, напрочуд барвисті і позитивні іграшки відрізняються винятковою якістю та захоплюючою творчістю. Ідея бренду - через незвичайні іграшки допомогти батькам у вихованні творчого та відкритого покоління.

Штрихкод 9782390590033
Знижка до 31.01.2024
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 18 міс.+
Країна Бельгія
Бренд Lilliputiens

Відгуки

Написати відгук