Розвиваюча книжечка Lilliputiens Вивчаємо форми

Розвиваюча книжечка Lilliputiens "Вивчаємо форми" купити офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [83311]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
899.00 грн.
Інші кольори
Розвиваюча м'яка книга Lilliputiens  Вивчаємо Форми 83311 відмінно підійде як подарунок малюкові, а також стане ідеальним супутником у навчанні.

Ця яскрава книга розповість вам багато нового про тварин та форми. Сторінка за сторінкою реконструюйте тварин, знаходячи правильну форму.
Книга поставляється з 6 картонними формами, які потрібно правильно розташувати на головах персонажів, та кишенею для зберігання на звороті.

Рекомендовано для дітей віком від 18 місяців. Ідеально підходить для подарунку.

Lilliputiens - бельгійський бренд, заснований у 1995 році командою креативних мам. Саме мами вміють знаходити найкращі відповіді на потреби дітей та найкраще знають, чого малюки чекають від іграшок на наступних етапах свого розвитку. Ось чому продукти Lilliputiens ніколи не бувають такими, як здаються на перший погляд. Кожна з них має приховані функції, дивує, пробуджує цікавість і спонукає до нових відкриттів. Виготовлені на основі тканин, м'які, напрочуд барвисті і позитивні іграшки відрізняються винятковою якістю та захоплюючою творчістю. Ідея бренду - через незвичайні іграшки допомогти батькам у вихованні творчого та відкритого покоління.
Штрихкод 9782390590071
Знижка до 01.12.2022
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 18 міс.+
Країна Бельгія
Бренд Lilliputiens

Відгуки

Написати відгук