Червоний локомотив Brio на батарейках 33592

Купити Бріо - Могутній червоний локомотив для залізниці BRIO на батарейках та пасажиром та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33592]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
1699.00 грн.
Інші кольори

Усі елементи дитячої дерев'янної залізниці BRIO сумісні з іншими іграшковими залізницями, які продаються на нашому сайті.

Могутній червоний локомотив для залізниці BRIO на батарейках створений спеціально для покращення вашого містечка BRIO. Скільки всього потрібного та корисного можна витворити з цим локомотивом.

Особливості моделі: Завдяки двом переднім фарам, що світяться, повній швидкості, потужним колесам і звуку «чу-чу» цей локомотив вражає навіть найдосвідченішого машиніста. Поїзд може рухатися вперед/назад, а перемикач зверху дозволяє переключитися в ручне керування поїздом. Як і всі локомотиви бренду, його можна примагнітити до інших вагонів.
Шведська якість помітна у кожній деталі. Високий ступінь деталізації елементів, гладкі на дотик поверхні та ударостійкі матеріали забезпечать нескінченну кількість ігрових сюжетів. Підходить під усі види дерев'яних залізниць.

У набір входить 1 елемент: автоматичний локомотив з функціями руху вперед/назад/стоп, режимом ручного керування, світлом та звуком

Розміри упаковки: довжина 19,4 см, ширина 10 см, висота 5 см.
Розміри моделі: довжина 13,7 см, ширина 5 см, висота 3,6 см.
Рух: автоматичний вперед/назад (від 2 батарейок АА, в комплект не входять)
Матеріал: пластик, магніт

Рекомендовано діткам від 3 років

Штрихкод 7312350335927
Знижка до 01.04.2023
Новинка Ні
Строк відправки 24 години
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук

Іван
14.11.2022
Він супер, потужний і тягне багато вагонів. Купував локомотив, колії і вагона, за доставку не платив нічого. Дрібниця, але приємно!

З цим товаром також купують

Вагон
Brio
699.00 грн
Додаткові колії
Brio
1299.00 грн