Молоковідсмоктувач-колектор Babyono силіконовий ручний

Купити молоковідсмоктувач-колектор для збору грудного молока BabyOno в Україні - силіконовий лактатор Бейбіоно - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [babyono-1399]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
238.00 грн.
При стимуляції, зціджуванні чи годуванні малюка однією з молочних залоз, з іншої молоко часто також починає витікати. Колектор BabyOno дозволить зібрати кожну краплину цінного материнського молока, яке ви зможете потім дати своїй дитині. Водночас він допомагає регулювати лактацію - на початкових етапах принесе полегшення грудям, переповненим їжею, а пізніше стимулюватиме лактацію.

Цей простий молоковідсмоктувач виготовлений з м'якого безпечного силікону. Перед використанням стисніть молоковідсмоктувач, а потім прикладіть його до молочної залози так, щоб верхня частина щільно оточувала сосок. Коли ви відпускаєте молоковідсмоктувач, ви створюєте вакуум, який обережно всмоктує сосок, імітуючи ніжне смоктання дитини. 

Молоковідсмоктувач-колектор настільки легкий, що вам не доведеться підтримувати його рукою. Тому до іншої молочної залози дитину можна прикладати з повною совободою рухів!

Після закінчення годування молоко з молоковідсмоктувача можна закрити щільною кришкою і поставити в холодильник або перелити в пакет і заморозити.

Виготовлений із 100% безпечного силікону без бісфенолу А.
Об'єм: 90 мл.
Прозора кришка в комплекті.

Детально про молоковідсмоктувачі читайте у статті нашого блогу.
Штрихкод 5901435411827
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд Babyono

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Йоржики для пляшечок і соломинок
Babyono
176.00 грн
Засіб
Фрекен БОК
99.00 грн
Мазь для сосків
Skarb Matki
289.00 грн