Тримач для пустушки LULLALOVE MRB

LULLALOVE MRB тримач-кліпса для пустушки плюшевий контрастний купити недорого в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [lullalove-0225]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
319.00 грн.

Мозок немовляти виробляє 200 000 нейронів за хвилину! Усі подразники, які потрапляють до дитини, обробляються мозком і зберігаються у вигляді нових синапсів. Ці зв’язки є основою для розвитку людського інтелекту. Тому у перший період життя ідеальними є іграшки в яскравих кольорах, з різноманітними матеріалами та елементами, що заохочують хапання - зовсім як у лінійці для новонароджених LULLALOVE MRB! 

Красивий і якісний плюшевий тримач-кліпса для пустушки LULLALOVE MRB не дасть улюбленій пустушці чи прорізувачу малюка впасти на підлогу або загубитися!

Розроблено згідно принципів гармонійної стимуляції чуттів немовлят і маленьких дітей. Контрастні кольори, різноманітні текстур заохочують дитину до взаємодії, допомагаючи у сенсорному розвитку та відпрацьовуючи координацію рук та очей. Гра з плюшевим ведиком також заспокоює дитину.

Плюш, який використовується для виготовлення виробу, має сертифікат Oeko-Tex Standard 100, тобто він був перевірений на наявність шкідливих речовин і безпечний для маленьких дітей. 


Зверніть увагу! Завжди прикріплюйте тримач до одягу дитини. Переконайтеся, що дитина не гризе саму кліпсу. Виготовлено відповідно до стандартів Європейського Союзу для тримачів для пустушокк. Відповідна довжина та міцний затиск гарантують безпечне використання.


Виготовлено у Польщі.

Штрихкод 5902633250225
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Ортодонтична пустушка
Bibs
240.00 грн
Дитячий бамбуковий плед
LULLALOVE
1599.00 грн