Як виміряти довжину ноги дитини?

Довжина ноги є найважливішою величиною, якщо ви хочете правильно підібрати для дитини велосипед або біговел відповідного розміру. Саме правильно підібраний розмір - запорука успішної науки катання, а також безпечної їзди!


Довжина ноги повинна відповідати висоті сидіння, щоб дитина зручно сиділа на велосипеді або біговелі. Враховуючи те, що конструкція у велосипедів різна, в жодному разі не орієнтуйтесь на діаметр коліс, адже сидіння у велосипедах з однаковим розміром коліс може знаходитись на різній висоті. Усі німецькі велосипеди та біговели PUKY мають маркування щодо віку, зросту та довжини ноги, для яких вони визначені. При цьому довжина ноги є величиною найбільш точною і її виміряти дуже легко:

1) дитина стоїть спиною до стіни у взутті;
2) вона тримає книгу між ніжками максимально високо;
3) тепер ви можете за допомогою рулетки або лінійки виміряти відстань від верхнього краю книги до підлоги.

Виміряне значення в сантиметрах використовуйте щоб визначити правильний розмір біговела або велосипеда. Детально про те, на який зріст та яку довжину ноги призначений конкретний велосипед зазначено в його описі. Якщо у вас немає можливості поміряти довжину ноги, користуйтесь показником зросту.

На www.bobas.ua завжди великий вибір найкращих дитячих велосипедів та біговелів!