Електричний молоковідсмоктувач Babyono NURSE PRO + лактаційні вкладки COMFORT (100+40 шт)

Купити акційний набір електричний молоковідсмоктувач двохфазний Babyono NURSE PRO + вкладки лактаційні COMFORT (100+40 шт) в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [1483A]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
2445.00 грн.
Електричний молоковідсмоктувач двохфазний Babyono NURSE PRO – це сучасний та ефективний прилад, призначений для комфортного та швидкого зціджування молока. Спеціально розроблений для підтримки годуючих мам, поєднуючи в собі інноваційні технології та зручний дизайн, що забезпечують максимальну ефективність та комфорт. 

Особливості:
 - молоковідсмоктувач імітує природний ритм смоктання дитини, забезпечуючи ефективне та безболісне зціджування. Перший режим – стимуляція, другий – зціджування. 
- має кілька рівнів інтенсивності та швидкості, що дозволить адаптувати процес зціджування відповідно до індивідуальних потреб та комфорту мами. 
- зручний екран з підсвічуванням який відображає поточні налаштування, час та режим роботи, що дозволить легко контролювати процес зціджування. 
- низький рівень шуму дозволяє використовувати молоковідсмоктувач навіть у нічний час, не турбуючи сон дитини та інших членів родини. 
- легкий та зручний у використанні, молоковідсмоктувач легко транспортується, що дозволяє мамі зціджувати молоко навіть у дорозі. 
- всі деталі, що контактують з молоком, виготовлені з безпечних матеріалів, та не містять бісфенолу-А (BPA-free), забезпечуючи безпеку для мами та малюка. 
- легко розбирається для швидкого та зручного миття. Всі деталі можна мити в посудомийній машині.
Штрихкод 2000009910216
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд Babyono

Відгуки

Написати відгук