Бджолине масло LULLALOVE з прополісом для обличчя і тіла, 75 г

Купити крем з прополісом від прищів в Україні - інтернет-магазин Бобас [5902633257163]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
689.00 грн.
Крем WOW - саме так слід назвати це бджолине масло для тіла LULLALOVE з прополісом! Неможливо перерахувати всі його властивості в короткому описі продукту на упаковці. Є універсальним і багатофункціональним продуктом для:
  • обличчя;
  • тіла;
  • волосся! 
Масло допоможе вам при дрібних ранах, потрісканій шкірі, прищах і свербінні. Воно повністю натуральне, і його ефективність підтверджена численними дослідженнями.

У складі:
  • прополіс (концентрація 5%) - вважається природним антибіотиком, він сприяє загоєнню ран і вугрів. Він має антибактеріальні та противірусні властивості, а також бореться з грибками;
  • олія солодкого мигдалю, оливкова олія та кокосова олія зволожують і захищають шкіру;
  • гречаний мед розгладжує і регенерує шкіру, є дуже сильним антиоксидантом. Це означає, що він нейтралізує вільні радикали та уповільнює старіння шкіри;
  • культове масло ши - природний пом'якшувальний засіб, який чудово зволожує шкіру;
  • масло какао - рятує від надмірно сухої шкіри. 
  •  бджолиний пилок - багатий вітамінами Е, С, вітамінами групи В, фосфором, калієм і бета-каротином. Крім того, він має антибактеріальні, протизапальні та заспокійливі властивості - ідеально підходить для судинної, чутливої ​​та схильної до акне шкіри;
  • бджолиний віск робить шкіру пружною, уповільнює процеси старіння і запобігає появі прищів. 

Незважаючи на такий багатий склад, бджолине масло дуже добре розподіляється і вбирається, має приємний аромат прополісу. Ми думаємо, що це пахне коробкою шоколаду. 

Як використовувати?
Шкіра: у вигляді плям, наприклад, на пошкодженнях шкіри або на більших ділянках шкіри. Не використовувати на відкритих ранах.
Волосся: втирати в сухі кінчики або шкіру голови, наприклад, у разі свербіння або лущення.
Частота використання: в залежності від індивідуальних потреб.
Примітка: бджолиний пилок, тобто частинки вершкового масла, не засвоюється. Через деякий час після нанесення його потрібно видалити, наприклад, рушником. Масло має неоднорідну консистенцію.

Ємність: 75 г.

Зберігати продукт краще в місці, захищеному від прямих сонячних променів, оскільки тепло розчиняє його консистенцію. Алергіки: як і будь-яка косметика, цей продукт може викликати алергію. Якщо ви піддаєтеся впливу будь-якого з інгредієнтів, не використовуйте його.

INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocoa Butter, Prunus Amygdalus Dulcius Oil, Propolis, Mel, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Olive, Beeswax, Pollen.

Польський продукт. Не тестується на тваринах. 
Штрихкод 5902633257163
Строк відправки 24 години
Країна Польща
Бренд LULLALOVE

Відгуки

Написати відгук