Автокрісло Britax Römer KING Pro Midnight Grey 9-18 кг

Купити дитяче автокрісло BRITAX-ROMER KING Pro в кольорі Midnight Grey в Украіні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [2000039216]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
10560.00 грн.
Інші кольори

Автокрісло Britax Romer KING PRO яке підходить для діток віком від 9 місяців і до 4 років, поєднує в собі найвищу якість, комфорт, безпеку та простоту у використанні. 


Система інтегрованого п'ятиточкового ременя безпеки забезпечує максимальний захист дитини під час руху. Посилені бокові стінки автокрісла забезпечують додатковий захист від бокових ударів, що є особливо важливим під час непередбачуваних ситуацій на дорозі. М'які вкладки та регульована спинка забезпечують оптимальний комфорт для вашої дитини під час подорожей. Також автокрісло оснащене системою вентиляції, що забезпечує циркуляцію повітря і запобігає перегріванню дитини у спекотну погоду. Завдяки чотирьом положенням нахилу сидіння, можливо забезпечити дитині максимально зручне положення під час подорожі. Підголівник розроблено так, щоб його конструкція максимально сприяла безпечному положенню голови. V-подібна форма підголівника обмежує рух голови, завдяки чому шия дитини краще захищена у разі аварії. 


Встановлення автокрісла з натяжкою ременя гарантує надійне кріплення та легке налаштування. Унікальний механізм, який автоматично регулює натяжку ременя, дозволяє швидко та безпечно встановити автокрісло в автомобілі. 

Вага автокрісла : 9,9 кг.
Група: 1 ( діти вагою від 9 до 18 кг, зростом до 104 см).
Встановлення автокрісла: обличчям за рухом автомобіля.
Кріплення: триточковий автомобільний ремінь безпеки.

Гарантія: 3 роки
Штрихкод 4000984901214
Знижка до 01.07.2024
Строк відправки 24 години
Від якого віку 9 міс.+
Країна Німеччина
Бренд Britax Römer

Відгуки

Написати відгук