Крем від себорейних скоринок Mustela Cradle Cap Cream 40 ml

Купити крем від себорейник скоринок Mustela Cradle Cap Cream 40 ml в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [8704055ї
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
494.00 грн.
Крем від себорейних скоринок Mustela - це інноваційний засіб, розроблений спеціально для надання ефективного догляду за чутливою шкірою немовлят та дітей з себорейним дерматитом. Цей крем має унікальну формулу, яка бореться з проявами себорейного дерматиту та гнійса, забезпечуючи максимальний захист та зволоження шкіри. 

Переваги крему: 
   - Спеціально розроблена формула крему допомагає зменшити запалення, свербіж та подразнення на шкірі, пов'язані з себорейним дерматитом. Вона також сприяє зникненню себорейних скоринок і утворенню нових. 
   - Крем містить компоненти, які заспокоюють шкіру, підвищують її гідратацію і запобігають втраті вологи. Це допомагає зменшити відчуття стягнутості і дискомфорту, які часто супроводжують себорейний дерматит. - Крем містить УФ-фільтр, який захищає ніжну шкіру немовлят від небезпечного впливу сонячних променів і запобігає сонячним опікам. 
   - Крем легко наноситься на шкіру і швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки. Він підходить для використання на будь-яких ділянках шкіри, схильних до появи себорейних скоринок. 
   - Регулярне використання крему допомагає попередити повторну появу себорейних скоринок і зберегти здорову шкіру вашого малюка. 


Склад: 84% інгредієнтів природного походження. Бутилавокадат (запатентований): нейтралізує 5-альфа редуктазу — фермент, який перетворює тестостерон в дигідротестостерон, на який реагують сальні залози дитини. Алое вера та масло бурячника: пом'якшують, усувають подразнення і свербіж, заспокоюють і зволожують шкіру. Комплекс гліцерину / каприлгліколю: запобігає розмноженню бактерій Malassezia Furfur осмотичним шляхом. Ефіри альфа-гідрокислот (2% яблучна кислота, рН 6.3): мають кераторегулюючий і кератолітичний ефект, швидко розчиняють гнейс.

Рекомендований вік: від народження!
Штрихкод 3504105034412
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Франція
Бренд Mustela

Відгуки

Написати відгук