Автокрісло 0-13 кг Maxi-Cosi Coral 360 Neo Green

Купити хороше автокрісло Максі-Козі Корал 360 (MAXI-COSI Coral 360) Neo Green 0-13 кг в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [8559193110]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
11160.00 грн.
Інші кольори
Автокрісло Maxi-Cosi Coral 360 - це перше модульне автокрісло, що обертається на 360°, і призначене для надлегкого перенесення немовлят. Ця інноваційна модульна конструкція поєднує в собі найвищий рівень безпеки та легку дитячу люльку, яка легко знімається. 


 Унікальний дизайн Maxi-Cosi Coral 360 дозволяє легко відокремлювати дитячу люльку від корпусу сидіння, забезпечуючи надзвичайний комфорт під час перенесення дитини. 


 Щоб насолоджуватися всіма перевагами Maxi-Cosi Coral 360, рекомендується встановлювати автокрісло на поворотну базу FamilyFix 360. Це забезпечить найвищий рівень комфорту та безпеку для вашого малюка під час кожної поїздки.  


Це не лише автокрісло, але й ергономічна дитяча коляска. Використання легких та міцних матеріалів забезпечує виняткову легкість Coral 360. Маленька вага дозволить вам використовувати його під час прогулянок, походів в магазин та інших повсякденних справ. 


 Складний капюшон з вбудованим УФ-фільтром захистить вашого малюка від сонця. Фільтр з рівнем захисту UPF 50+ є найвищим, блокуючи 97,5 - 98% ультрафіолетового випромінювання. 


 Конструкція автокрісла Coral 360 була ретельно розроблена з урахуванням всіх вимог стандарту i-Size. Тож можна бути впевненим в тому що воно ідеально підійде під зріст вашої дитини. 


 Автокрісло оснащене ергономічною ручкою яка забезпечує комфортне перенесення дитини. 


Використання гнучких та міцних матеріалів дозволить зменшити силу, яка впливає на дитину у разі серйозного бічного зіткнення. 


 У перші місяці життя дуже важливо забезпечити особливий захист голівки і шиї вашої дитини. Завдяки профільній вставці можна змінити інтер'єр автокрісла так, щоб воно було ідеально адаптоване для вашого малюка

Вага автокрісла з корпусом: 5,5 кг.

Рекомендований вік: від народження!


Штрихкод 8712930171430
Новинка Ні
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Нідерланди
Бренд Maxi-Cosi

Відгуки

Написати відгук