Коляска 2 в 1 Anex Eli Muse 2024

Купити гарну коляску 2 в 1 Anex(Анекс) Eli Muse в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [el-01]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
28999.00 грн.
Інші кольори

Anex Eli - це не просто коляска, це втілення стилю, комфорту та функціональності. Завдяки інноваційному дизайну і вдосконаленим технологіям, ця модель пропонує все, що потрібно для комфортних і безпечних прогулянок з вашим малюком. Anex Eli вражає своєю унікальністю та елегантністю. Вона поєднує в собі зручність коляски для новонароджених і комфорт прогулянкового блоку для дітей старшого віку. Завдяки легкій та міцній конструкції, коляскою легко керувати навіть однією рукою.



Anex Eli не лише забезпечує комфорт вашій дитині, але й дбає про ваше зручне користування. В комплекті йдуть адаптери, які дозволяють регулювати висоту люльки і прогулянкового блоку. Це дає можливість швидко налаштувати оптимальну висоту для батьків, забезпечуючи зручність і правильну поставу під час прогулянок з малюком. 


Матрац Sorona, що входить в комплект люльки коляски Eli, виготовлений з матеріалів найвищої якості та на основі сучасних технологій. Завдяки цьому він добре захищає хребет новонародженого, забезпечуючи його здоровий розвиток, і в той же час він м'який, зручний, та добре пропускає повітря.


Під час виробництва коляски Eli вдосконалено процес виготовлення коліс і застосовано матеріал EPP для люльки, який підлягає переробці.


Прогулянковий блок реверсивний - він встановлюється обличчям до мами або обличчям за рухом візочка. Нахил спинки та підніжки регулюється. При цьому з опущеною в спинкою у повністю лежаче положення сам прогулянковий візок можна  використовувати з народження. П'ятиточкові ремені безпеки надійно утримують малюка в колясці, але не заважають йому рухатися.


Великий захисний капюшон у колясці ефективно захистить від сонця або вітру вашого малюка, а вбудована вентиляційна панель додатково поліпшує циркуляцію повітря, забезпечуючи комфорт під час прогулянок. 


Компактна та легка конструкція коляски Anex Eli вражає своєю м'якою рамою та надійними колесами Flexi, які не потребують обслуговування та стійкі до проколів. Амортизатори коляски працюють ідеально синхронно на передніх та задніх колесах а також на рамі забеспечуючи плавний та комфортний рух для вас та вашого малюка.

Комплектація коляски Анекс Елі 2в1: люлька, прогулянковий блок, рама, адаптери для регулювання висоти люльки та прогулянкового блоку, бампер, москітна сітка, дощовик, рюкзак.

Вага коляски з люлькою: 10,6 кг
Вага коляски з прогулянковим блоком: 10,6 кг
Діаметр коліс: передні -20 см, задні 23,5 см


Гарантія на Анекс елі: 2 роки. При реєстрації покупки на сайті виробника додатково надається ще 1 рік гарантії на візок 2 в 1.
Штрихкод 8885020501377
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Anex

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Автокрісло
Anex
8699.00 грн
База IsoFix для автокрісла
Anex
7499.00 грн