Коляска 2 в 1 Anex Mev Kite

Купити коляску 2 в 1 Anex(Анекс) Kite в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) {mo-03]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
28999.00 грн.
Інші кольори

Anex Mev - це ваш незамінний супутник у русі завдяки ергономіці та простоті використання. Люлька коляски виготовлена з високоякісного матеріалу EPP, з використанням натуральних тканин, а матрац Sorona забезпечує безпечний та комфортний простір для вашої дитини. Нові технологічні безповітряні колеса гарантують, що кожна поїздка буде плавною та комфортною. Прогулянковий блок може бути розкладеним у будь-якому напрямку, що дозволяє зручно переносити коляску за потреби. Адаптери висоти, які входять у комплект, забезпечують більшу гнучкість та комфорт для сімей різного зросту. 



Anex Mev - це коляска, яка привертає увагу своїм унікальним дизайном. Люлька яка нагадує мушлю, можна використовувати як переносний будиночок для вашого малюка. 


До коляски входять адаптери, які дозволяють регулювати висоту як люльки, так і прогулянкового блоку. Це дозволяє налаштувати коляску під свій зріст та забезпечити правильну поставу під час прогулянок з дитиною. 


Матрац наповнений повністю натуральним матеріалом Sorona, який виготовляється з кукурудзи, він не тільки дихаючий, але й антибактеріальний та екологічно безпечний для дитини. Він м'який та приємний на дотик. Люлька оснащена повністю натуральною бамбуковою тканиною та бездоганно гладким дном з EPP-матеріалу. Можна відкрити вентиляційний отвір на дні люльки для додаткового комфорту. 


Anex бере на себе відповідальність за довкілля, це робить коляску Anex Mev вищим класом як за якістю матеріалів, так і за самою ідеєю. 


Коляска оснащена великим капюшоном, який надійно захистить малюка від сонця, вітру та дощу. Додаткове вентиляційне віконце забезпечить оптимальний повітрообмін, захищаючи від перегріву. 


Прогулянковий блок реверсивний - він встановлюється обличчям до мами або обличчям за рухом візочка. Нахил спинки та підніжки регулюється. При цьому з опущеною в спинкою у повністю лежаче положення сам прогулянковий візок можна  використовувати з народження.
П'ятиточкові ремені безпеки надійно утримують малюка в колясці, але не заважають йому рухатися.
Завдяки компактному складанню рами разом із сидінням, більше не потрібно турбуватися про додатковий простір.


Міцні колеса забеспечують надзвичайну комфортну поїздку як по місту так і по грунтових дорогах. Крім того колеса виготовлені з високоякісного матеріалу що робить їх стійкими до проколів та довговічними. 

Комплектація коляски Анекс Мев 2в1: люлька, прогулянковий блок, рама, адаптери для регулювання висоти люльки та прогулянкового блоку, бампер, москітна сітка, дощовик, пов'язка на голову.

Вага коляски з люлькою: 10,5 кг
Вага коляски з прогулянковим блоком: 10,5 кг
Діаметр коліс: передні -23 см, задні 27 см
Максимальне навантаження: 22 кг


Гарантія на Анекс елі: 2 роки. При реєстрації покупки на сайті виробника додатково надається ще 1 рік гарантії на візок 2 в 1.
Штрихкод 8885020501445
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Anex

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Автокрісло
Anex
8699.00 грн
База IsoFix для автокрісла
Anex
7499.00 грн
Футмуф-трансформер
Anex
3499.00 грн