Приставне ліжечко Chicco Next2Me Magic Evo бежеве з функцією колисання, 0-6 міс.

Купити дитяче приставне ліжко-колиску Chicco Next 2 Me Magic (Чікко Некст ту Мі Меджик Ево) в Україні - Ліжечко для сумісного сну з немовлям з маятником - інтернет-магазин Бобас [8058664167722]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
10990.00 грн.
Інші кольори
Дитяче ліжечко Chicco Next2Me Magic Evo - це ідеальний спосіб забезпечити комфортний та безпечний сон як для батьків, так і для дитини. Його функція заколисування додає розкіш спільного сну. Next2Me Magic Evo виготовлене із текстилю преміум-класу, що надає йому не тільки стильний вигляд, але й відмінно впишеться з інтер'єром будь-якої спальні. Тепер ви можете насолоджуватися вишуканістю та функціональністю ліжечка Chicco Next2Me Magic Evo в одному комплекті, створюючи ідеальний простір для спільного відпочинку. 

Інноваційний механізм опускання боковини дозволяє легко та швидко змінювати її положення: достатньо натиснути на кнопку для опускання або підняти, просто потягнувши боковину вгору. Зручність у використанні та легкість у керуванні - це важливі аспекти, які роблять цей механізм ідеальним для батьків та догляду за малюком. 


Кнопки на каркасі ліжечка активують функцію механічного заколисування, створюючи сприятливі умови для того, щоб дитина заспокоїлася та заснула (особливо коли ліжечко використовується окремо від дорослого ліжка). Чотири поворотні колеса з гальмами роблять ліжечко надзвичайно мобільним та легким у переміщенні по дому. 


Сітчасті вставки на боковинах та 3D-сітчастий чохол на матрасику гарантують ефективну циркуляцію повітря в ліжечку. 


Next2Me Magic Evo легко адаптується до більшості типів дорослих ліжок завдяки 11 рівням регулювання висоти. Крім того, при наявності ящиків або інших перешкод під ліжком, ніжки автоматично складаються, щоб забезпечити максимальний комфорт та зручність. 

Регулювання нахилу ліжечка  дозволяє зручно вибрати оптимальне положення для малюка, щоб запобігти зригуванням та полегшити закладеність носа. Таке функціональне рішення сприяє комфортному відпочинку малюка і забезпечує спокійний сон. 


Ліжечко Chicco Next2Me Magic Evo легко складається та зберігається в компактній сумці для транспортування, яка вже включена у комплект. Це робить його ідеальним вибором для подорожей, забезпечуючи максимальну зручність та переносимість.

Розміри ліжечка: довжина 99 х ширина 73,5 х висота 80 см.

Вага ліжечка: 12,3 кг.

Рекомендований вік: від народження  і до 6 місяців! 

Гарантія: 6 місяців
Штрихкод 8058664167722
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Італія
Бренд Chicco

Відгуки

Написати відгук