Дитяче складне ліжечко-манеж BabyBjorn LIGHT Dark Green

Купити дорожнє ліжечко-манеж BabyBjorn LIGHT темно-зеленого кольору в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [7317680402387]
Наявність: Під замовлення
Відправка: 10 днів Умови оплати та доставки
11979.00 грн.
Інші кольори

BabyBjorn  LIGHT - це туристичне ліжечко-манеж , яке не лише впишеться в будь-який інтер'єр, але й забезпечить вашій дитині відчуття комфорту та безпеки. Завдяки його невеликій вазі та простій системі складання, ви можете легко брати ліжечко із собою у будь-яку подорож. А комплектна сумка додатково полегшить його транспортування.



Сон у новому середовищі може бути надзвичайно стресовим для маленької дитини. Беручи з собою в подорож ліжечко BabyBjorn, ви надаєте своєму малюку знайоме місце для сну, тим самим зменшуючи стрес, пов'язаний з поїздкою. У перші роки життя відчуття комфорту часто є синонімом почуття безпеки, тому ліжко BabyBjorn оснащено зручним м’яким матрацом. 


Ліжко BabyBjorn розкладається надзвичайно просто. Просто розтягніть ніжки та закріпіть їх за допомогою ременів, що входять у комплект. Розкладне ліжко можна упакувати в сумку, що входить в комплект. Мала вага ліжечка і компактні розміри в складеному вигляді дозволяють брати нього з собою будь куди. 


Повітряна сітка з боків ліжка забезпечує достатню циркуляцію повітря, даруючи приємне відчуття прохолоди в спекотні дні. Сітчасті боковини також забезпечують чудову видимість, забезпечуючи постійний контакт з дитиною. 


Матеріали, з яких виготовлено ліжечко, відповідають першокласному стандарту Oeko-Tex Standard 100. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що воно підходить для маленьких дітей і не викличе алергічних реакцій. Матеріал можна прати, що спрощує догляд за ліжком.



Вага ліжечка з сумкою для транспортування: 6 кг

Розміри ліжечка в розкладеному вигляді: 82 х 112 х 64см

Розміри ліжечка в складеному вигляді: 49 х 60 х 14см

Розміри матрасика: 60 х 105 х 3см

Рекомендований вік: від народження до 3 років!
Штрихкод 7317680402387
Строк відправки 10 днів
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Простирадло
BabyBjorn
1529.00 грн