Колиска для немовлят BabyBjorn HARMONY біла

Купити колиску BabyBjorn Harmony білого кольору в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [7317680411211ї
Наявність: Під замовлення
Відправка: 10 днів Умови оплати та доставки
17589.00 грн.
Колиска BabyBjorn Harmony - це особливо комфортне і зручне місце для сну та відпочинку вашої дитини, ідеально підходить для використання з перших днів життя, особливо тоді, коли сон малюка може бути непостійним. Гнучкі ніжки дозволяють легко та непомітно заколисати немовля, навіть нерозбудивши його. Невелика вага та компактні розміри роблять її надзвичайно портативною, що дає вам можливість брати її з собою куди завгодно. Завдяки цьому ви завжди матимете комфортне місце для сну для вашого малюка в будь-яких умовах. 


Використання повітряної та м'якої сітчастої тканини забезпечує достатню вентиляцію всередині колиски. Сонячні промені, що проходять через бортики ліжечка, пом'якшуються, тому не дратують ніжні очі малюка. Прозорі стінки також забезпечують більший контроль за безпекою дитини. 


Завдяки гнучким ніжкам розгойдування колиски відбувається з мінімальними зусиллями. Розгойдувати її настільки легко, що ваша дитина також навчиться це робити, лежачи в ній. У той же час широка відстань між ніжками забезпечує стабільність і безпеку під час повсякденної гри. 


Завдяки ідеальній вазі 6 кг колиска досить важка, щоб залишатися стабільною під час гойдання, і в той же час досить легка, щоб її було легко транспортувати, тому дитина завжди зможе перебувати поруч зі своїми батьками.



Розміри колиски в розкладеному вигляді: 58 х 79 х 65см

Розміри колиски в складеному вигляді: 58 х 79 х 13см

Розміри матраца: 36 х 72см

Рекомендований вік: від народження до 6 місяці!
Штрихкод 7317680411211
Строк відправки 10 днів
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Простирадло
BabyBjorn
1529.00 грн