Дитяче ліжечко BabyBjorn BABY CRIB біле

Купити дитяче ліжечко BabyBjorn BABY CRIB білого кольору в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [7317680850218]
Наявність: Під замовлення
Відправка: 10 днів Умови оплати та доставки
27489.00 грн.
Ліжечко Babybjorn BABY CRIB - це надзвичайно легке та просторе ліжко, яке стане надійним супутником для вашої дитини від народження до двох років. Воно виготовлене з матеріалів, які не лише безпечні для здоров'я малюка, а й відповідають високим стандартам Oeko-Tex Standard 100. Дихаюча тканина ліжечка надає вашому малюку комфорт та забезпечує спокійний сон. Ще однією перевагою є можливість машинного прання, що робить догляд за ліжком простим і зручним для батьків. Ліжечко Babybjorn має невелику вагу та компактні розміри, що робить його ідеальним вибором для тих, хто цінує мобільність. Ви можете легко переміщати ліжко, забезпечуючи малюкові зручність і близькість до вас. Завдяки цьому ліжечку ваша дитина отримає не лише спокійний сон, а й теплу близькість батьківської любові. 


Піднятий матрац надзвичайно зручний для батьків. У перші місяці життя, коли малюк ще не може стояти, високе положення матраца розвантажить вашу спину. Коли ваша дитина почне самостійно вставати, ви можете максимально опустити матрац, щоб ліжко могло виконувати функцію манежу. 


Матеріал, з якого виготовлені бортики ліжка, можна прати в пральній машині при 40°. Щоб зняти дихаючу тканину ліжка, просто розстебніть блискавку. Розстібання блискавки відбувається за допомогою знімної вішалки, тому ваша дитина не зможе самостійно розстібнути бортики ліжка. 


Боковини ліжка виготовлені з надзвичайно дихаючої тканини. Завдяки цьому ваша дитина отримає комфорт відпочинку, який можна порівняти зі сном на відкритому просторі. 


Конструкція ліжка дозволяє зберегти вільний простір між підлогою і матрацом. Це рішення допомагає підтримувати правильну циркуляцію матраца, що необхідно для запобігання розвитку пилових кліщів і цвілі всередині нього.


Матрац в ліжечку Babybjorn інтегрований з боковою сіткою. Це дозволяє уникнути щілин між дном і боками ліжка, де можуть застрягти ручки і ніжки малюка.

Зовнішні розміри ліжечка: 57 х 110 х 77см

Розміри матраца: 54 х 104 х 2см

Вага ліжечка: 10 кг

Рекомендований вік: від народження!
Штрихкод 7317680850218
Строк відправки 10 днів
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Простирадло
BabyBjorn
1529.00 грн