Рюкзак-кенгуру для немовлят BabyBjorn MINI 3D Mesh Black

BABYBJORN MINI 3D Mesh рюкзак-кенгуру для немовлят купити в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні (Bobas.ua) [7317680210258]
Наявність: Під замовлення
Відправка: 10 днів Умови оплати та доставки
5489.00 грн.
Інші кольори

BabyBjorn Mini 3D Mesh дозволить вам легко та надзвичайно безпечно носити новонародженого, допомагаючи створити міцні зв’язки на цьому ранньому та надзвичайно важливому етапі життя. М'які тканини огортатимуть тіло малюка, забезпечуючи ідеальну підтримку спинки та ніжок. 


У BabyBjorn Mini 3D Mesh стегна і ніжки дитини мають форму літери M, а ніжний хребет утворює букву C. Це найбільш ергономічне положення, яке дитина може прийняти під час носіння. 


Ремінь для регулювання спинки забезпечить ідеальну підтримку голівки дитини. З рюкзаком від BabyBjorn навіть багатогодинна подорож буде надзвичайно комфортною. 


Повітряна 3D сітка забезпечує відмінну вентиляцію, що значно підвищує комфорт під час щоденного використання. Матеріал, з якого виготовлений рюкзак, має сертифікат Oeko-Tex, завдяки якому ви можете бути впевнені, що ваша дитина не контактуватиме з шкідливими хімікатами, які все ще широко використовуються в текстильній промисловості.

Матеріал: 100% поліестер.

Рекомендований вік: від народження ( від 3,2 кг) до 12 місяців ( до 11 кг)
Штрихкод 7317680210258
Строк відправки 10 днів
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Чохол для рюкзака-кенгуру
BabyBjorn
2849.00 грн