Рюкзак-кенгуру для немовлят BabyBjorn MOVE 3D Mesh Grey

BABYBJORN MOVE 3D Mesh рюкзак-кенгуру для немовлят купити в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні (Bobas.ua) [731768090181]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
7689.00 грн.
Інші кольори
Рюкзак-кенгуру BabyBjorn Move 3D Mesh — надзвичайно зручний та практичний. Рюкзак розвантажить вашу спину з моменту народження малюка. Продумана конструкція дозволить швидко і зручно одягнути кенгуру, що стане в нагоді не тільки в подорожі, але і вдома. М'яка, повітряна тканина Mesh покращить комфорт під час тривалого використання Move 3D, особливо в спекотні дні. Широка система регулювання дозволить ідеально відрегулювати опору для голівки та ніжок вашого малюка. 


Рюкзак-кенгуру BabyBjorn Move створений для належної підтримки стегон вашої дитини. Завдяки цьому вона підтримує правильний розвиток фігури дитини, що підтверджено Міжнародним інститутом дисплазії кульшового суглоба. 


BabyBjorn Move також забезпечує комфорт батьків навіть під час багатогодинних прогулянок. Ремені кенгуру мають специфічну округлу форму, завдяки якій ваші лопатки завжди залишатимуться в правильному положенні. Пояс, що підтримує поперековий відділ хребта, додатково розвантажить спину. 


Усі елементи, що визначають безпеку дитини, такі як застібки та ремені, мають багаторазову прошивку, тому ви можете бути впевнені, що кенгуру не підведе вас, коли ви цього найменше очікуєте. 


Завдяки BabyBjorn Move дитина може подорожувати як лицем, так і спиною до батьків.Це просте рішення допоможе вам уникнути повсякденної монотонності та підтримає розвиток вашої дитини. Повернення дитини обличчям до батьків допомагає налагодити тісні стосунки та є надзвичайно дружнім до ніжної спини та стегон дитини. Повернувши маленького дослідника в протилежну сторону, йому буде легше досліджувати і милуватися навколишнім світом. Носити дитину обличчям назовні можна тільки тоді, коли малюк зможе самостійно тримати голівку, не раніше ніж з п'яти місяців. 


Повітряна 3D сітка забезпечує відмінну вентиляцію, що значно підвищує комфорт під час щоденного використання. Матеріал, з якого виготовлений рюкзак-кенгуру, має сертифікат Oeko-Tex, завдяки якому ви можете бути впевнені, що ваша дитина не контактуватиме з шкідливими хімікатами, які все ще широко використовуються в текстильній промисловості. 


Використання надзвичайно міцних матеріалів дозволяє безпечно та комфортно використовувати рюкзак до досягнення дитиною ваги 12 кг.

Рекомендований вік: від народження!
Штрихкод 7317680990181
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Чохол для рюкзака-кенгуру
BabyBjorn
2849.00 грн