Рюкзак-кенгуру для немовлят BabyBjorn Harmony Mesh 3D Light Pink

BABYBJORN Harmony Mesh 3D шезлонг для немовлят купити в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні (Bobas.ua), колір Light Pink [7317680880031]
Наявність: Під замовлення
Відправка: 10 днів Умови оплати та доставки
11649.00 грн.
Інші кольори

Рюкзак-кенгуру BabyBjorn Harmony Mesh 3D який надає відчуття близькості допомагає зміцнити зв'язок між дитиною та батьками з перших днів життя дитини. М'які матеріали природно облягають тіло дитинки, завдяки чому вона зберігає природне положення з округлою С-подібною спинкою. 



Кенгуру BabyBjorn Harmony 3D Mesh призначений для дітей від народження, після досягнення ваги 3,2 кг, до 3 років, тобто до 15 кг. (За американським стандартом до 18 кг). 


Спеціальна система кріплення розвантажує хребет батьків в тій частині, яка найбільше піддається травмам, тобто в поперековому відділі. Система регулювання дуже проста у використанні. 


Переноска Harmony також регулюється по висоті. При носінні немовлят нижній ремінь застібається на талії. Для дітей старшого віку ремінь лежить на стегнах. Ви також можете вибрати спосіб перенесення - ви можете нести дитину обличчям до себе, спиною до спини (дитина перед батьком) або на спині. 


Дитина, яка ще не може самостійно тримати голівку, матиме чудову підтримку у цьому рюкзаку. Частину матеріалу можна закріпити таким чином, щоб голова трималася стабільно без використання рук. 


3D сітка - це міцна тканина, яка забезпечує циркуляцію повітря. Вона чудово загортає дитину і легко чиститься. 


Рюкзак-кенгуру сконструйоваий таким чином, щоб якомога менше навантажувати спину батьків і при цьому дуже зручна, тому її можна носити цілий день!

Усі матеріали ніжні та безпечні для дитини. Вони пройшли перевірку та відповідають вимогам сертифікату Oeko-Tex Standard 100 класу 1. Це означає, що вони не містять шкідливих для здоров’я речовин і алергенів.

Рекомендований вік: від народження до 3 років.

Вага дитинки: 3,5 - 15 кг.

Зріст дитинки: 53 - 100 см. 

Штрихкод 7317680880031
Строк відправки 10 днів
Від якого віку 0 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Чохол для рюкзака-кенгуру
BabyBjorn
2849.00 грн
Слинявчик-нагрудник на рюкзак-кенгуру
BabyBjorn
1210.00 грн