Захисна огорожа Baby Dan Alma Black

Купити захисну огорожу Baby Dan Alma Black в Україні в інтернет магазині Бобас (Bobas.ua) [5705548050023]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
4829.00 грн.
Інші кольори

Захисна огорожа Baby Dan Alma - це ідеальне рішення для безпеки вашого малюка вдома. Ця огорожа з вражаючою автоматичною системою складання спрощує встановлення і знімання, забезпечуючи одночасно відмінний рівень безпеки. Забудьте про головний біль від установки огорож. Baby Dan Alma оснащена автоматичною системою складання, яка дозволяє легко розгорнути її або скласти за допомогою одного руху. Це зробить процес встановлення швидким і безпечним. Ваша дитина залишатиметься в безпеці завдяки надійній конструкції цієї огорожі. Вона надійно фіксується і не допускає проникнення дитини в небезпечні зони. 

Baby Dan Alma не тільки функціональна, але й стильно виглядає в будь-якому інтер'єрі. Її сучасний дизайн легко впишеться в будь-який декор вашого дому. 

Якщо Baby Dan Alma встановлено всередині дверної коробки, вона може захистити дверний отвір діаметром від 64,5 до 89 см. З додатковою секцією (продається окремо) вона може закріпити прохід діаметром до 113,5 см. 

Якщо Baby Dan Alma встановлено зовні дверної рами, воно може захистити дверний отвір діаметром від 55 до 79,5 см. З додатковою секцією (продається окремо) вона може захистити прохід діаметром до 103,5 см.

При встановленні на верхній частині сходів відстань від настінних кронштейнів воріт до краю верхньої сходинки має становити щонайменше 9 см. Для додаткової секції (продається окремо) відстань має бути не менше 13 см. При монтажі на стіну з плінтусами для правильного та безпечного монтажу необхідна настінна розпірка товщиною яка щонайменше дорівнює товщині плінтусів.
Штрихкод 5705548050023
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Країна Данія
Бренд Baby Dan

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Додаткова секція
Baby Dan
1199.00 грн