Ігровий набір JoyBand Кристаломанія 10+

Joyband Кристаломанія - ігровий набір для дослідів Лабораторія божевільного вченого купити в інтернет-магазині Бобас [7290016026542]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
999.00 грн.
Дитину цікавлять досліди та постійно тягне до нових знань? Тоді найкращий подарунок для неї - настільні ігри JoyBand, завдяки яким можна проводити цікаві та захоплюючі експерименти! 

Лабораторія шаленого вченого JoyBand Кристаломанія - це захоплюючий спосіб вивчати світ кристалів простим та цікавим способом. Гра допомагає дитині відчути себе справжнім вченим, досліджуючи процес вирощування кристалів за допомогою солей та сольових розчинів. Кожний компонент набору має своє призначення: Дерев’яні палички і каркасний дріт - ідеальні для створення основи кристалів, ложка і нитки - вам знадобляться для точного додавання реактивів, лупа - допоможе ретельно розглядати кристали та їхню структуру, хімічна чашка і чаша Петрі -  основні посудини для вирощування кристалів, гумові рукавички - забезпечать безпеку під час експериментів, англійська сіль, квасцова сіль і мідний купорос - реактиви, які допоможуть виростити різні типи кристалів, інструкція із фотографіями - досить зрозумілі кроки, які вказують, як створити захоплюючі кристали.

Рекомендований вік: 10 років+
Штрихкод 7290016026542
Строк відправки 24 години
Від якого віку 10 років +
Країна Франція
Бренд JoyBand

Відгуки

Написати відгук