Ігровий набір JoyBand Наука про світіння 8+

Joyband Наука про світіння - ігровий набір для дослідів Лабораторія божевільного вченого купити в інтернет-магазині Бобас [7290016026535]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
999.00 грн.
Дитину цікавлять досліди та постійно тягне до нових знань? Тоді найкращий подарунок для неї - настільні ігри JoyBand, завдяки яким можна проводити цікаві та захоплюючі експерименти! 

Лабораторія Шаленого Вченого JoyBand Наука про Світіння - це захоплюючий світ настільних експериментів, де кожна дитина може стати вченим і дослідником світла. Ця гра не лише розвиває креативність, але й надає можливість дітям зробити власні відкриття у вигляді захопливої гри. Набір дозволяє провести 18 захопливих експериментів, включаючи малювання світлом, створення різнокольорових мильних бульбашок та багато іншого. Діти вивчать природу світла, роблячи це власноруч. 

У набір входить:  4 кольорові ліхтарики, ультрафіолетовий ліхтарик, папір, який світиться у темряві, капсули вітаміну групи В, гідрогелеві кульки, світлонакопичувальний пігмент, дифракційні грати та інструкція. 

Рекомендований вік: 8 років +
Штрихкод 7290016026535
Строк відправки 24 години
Від якого віку 8 років +
Країна Франція
Бренд JoyBand

Відгуки

Написати відгук