Прогулянкова коляска Anex Air-Z Ivy

Купити прогулянкову коляску Анекс Air-Z зелену з офіційною гарантією на 12 місяців в Україні в інтернет магазині Бобас ( Bobas.ua) [Az-02]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
10399.00 грн.
Інші кольори
Прогулянкова коляска Anex Air Z – це втілення сучасного комфорту та стилю для активних батьків та їхніх малюків. Ця коляска вражає своєю легкістю та функціональністю. Виготовлена з високоякісних матеріалів, вона поєднує в собі надійність та елегантний дизайн. Її міцна конструкція забезпечує стабільність та безпеку під час кожної подорожі. Коляска легко складається однією рукою, що робить її ідеальним вибором для маневрених поїздок по місту або активного відпочинку на свіжому повітрі. 



Air-Z має капюшон який захищає від сонячного випромінювання. У Air-Z капюшон розкладається настільки, що парасолька здається непотрібною. 




Маленькі коляски, призначені для міських умов, не завжди мають можливість кріплення сидіння обличчям до батьків. Air-Z дозволяє перевернути сидіння і посадити  дитину, щоб вона мала постійний контакт з мамою. 



У Anex Air-Z сидіння розкладається до положення лежачи незалежно від того, в якому напрямку встановлено сидіння. 



Пов'язка або бар'єр є додатковим захистом для вашої дитини від випадінь, але найважливішу роль в безпеці малюка відіграють ремені безпеки які можна спокійно відрегулювати під потреби вашого малюка.


Коляска оснащена подушкою для стабілізації голови завдяки якій дитина буде постійно захищена від сильних ударів. 


Колеса на Air-Z виготовлені зі стійкого до стирання матеріалу. Передні мають функцію повороту на 360 градусів, тому маневрувати цією коляскою навіть у вузьких місцях не проблема. 



Система складання та легкість коляски, а також її невеликий розмір після складання дозволяють колясці ідеально поміститись в багажнику автомобіля також легко транспортуватися та поміщатися в багажне відділення на борту літака.

Вага коляски: 6 кг
Максимальне навантаження: 22 кг
Діаметр колес: передні 12,8 см задні 15,1 см
Ширина спинки: 33 см, довжина спинки з подушкою: 48 см, ширина сидіння: 34 см, довжина сидіння з подушкою: 84 см.

Рекомендований вік: від народження!
Штрихкод 5902280015000
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Anex

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Новинка!
Бамбуковий плед для немовлят
LULLALOVE
1599.00 грн