Коляска 4 в 1 Anex IQ Pastel з автокріслом Avionaut Pixel PRO i-Size та базою isofix

Купити коляску Анекс ай к'ю (Anex IQ) 4 в 1 з автокріслом Avionaut Pixel PRO та базою izofix - з офіційною гарантією 2 роки - безкоштовна доставка по Україні - інтернет-магазин Бобас [iq-03]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
39397.00 грн.

Інноваційна коляска Anex IQ, яка забезпечить комфорт, функціональність та довговічність. Стильний дизайн, високий акцент на якість, якісне обладнання та продумані деталі. 


Регульована та міцна рама, яка ідеально підійде для різноманітних потреб батьків. Завдяки функції регулювання рами ви зможете легко та без зусиль звузити або розширити коляску, пристосувавши її до своїх індивідуальних переваг і потреб.


Комфортна гладка та легка люлька яка не обтяжує ваші хребет та м'язи. Інноваційна люлька IQ змінює ситуацію та ідеально підходить для батьків, які хочуть подорожувати без зусиль. Технологія UV 50+ , легко знімається, має подвійну вентиляцію, складається в різних варіантах, капюшон з додатковою секцією та водонепроникне покриття. 
Внутрішні розміри люльки: 77 х 32,5 х 16,5 см. 
Розміри коляски в розкладеному вигляді (з люлькою) з більшими колесами: 98 х 54,5 х 108 см 
Розміри коляски в розкладеному вигляді (з люлькою ) з меншими колесами: 97,5 х 54 х 104 см 
Вага люльки: 3,7 кг. 
Вага коляски з люлькою з більшими колесами: 9,8 кг. 
Вага коляски з люлькою з меншими колесами: 9,4 кг 
Максимальне навантаження на візок з люлькою: 9 кг. 


Капюшон в колясці виконує дуже важливу захисну роль який виготовлений з матеріалів найвищої якості, що ідеально підходить для тривалого використання коляски, як влітку, так і взимку. 


Прогулянковий блок реверсивний - він встановлюється обличчям до мами або обличчям за рухом візочка. Нахил спинки та підніжки регулюється. При цьому з опущеною спинкою у повністю лежаче положення сам прогулянковий візок можна  використовувати з народження.
П'ятиточкові ремені безпеки надійно утримують малюка в колясці, але не заважають йому рухатися.
Завдяки компактному складанню рами разом із сидінням, більше не потрібно турбуватися про додатковий простір.
Розміри прогулянкової коляски в складеному вигляді з більшими колесами: 30,5 х 54,5 х 64 см.
Розміри прогулянкової коляски в складеному вигляді з меншими колесами: 97,5 х 54 х 60 см.
Вага сидіння: 2,9 кг.
Вага прогулянкової коляски з більшими колесами: 9 кг.
Вага прогулянкової коляски з меншими колесами: 8,6 кг
Максимальне навантаження на прогулянкови візок: 22 кг.


Візьміть коляску у відпустку своєї мрії. Завдяки новітнім технологіям, коляску IQ можна звузити до розмірів маленької коляски, яка досягає розмірів ручної поклажі. У набір також входять додаткові менші колеса, які роблять всю коляску однорідною та дуже легкою. 
Вага коляски-багі з більшими колесами : 7,8 кг
Вага коляски-багі з меншими колесами: 7,3 кг



Ідеальна амортизація яка дозволить вам вільно вибирати місця для прогулянок. Легкі дороги чи лісові стежки не стануть для вас проблемою. Великі колеса в стандартній версії коляски і м'яка амортизація забезпечать комфорт під час кожної прогулянки. 


Автокрісло Anex x Avionaut Pixel PRO i-Size з інноваційною системою Cloud Care і вагою лише 2,5 кг! Так, це найлегше у світі автокрісло для немовлят!


Характеристики автокрісла Anex x Avionaut Pixel PRO:
- виготовлене з надлегкого та екологічного спіненого поліпропілену;
- підголівник автокрісла оснащений системою Cloud Care, і виготовлений з піни з ефектом пам'яті, яка захищає тіло дитини та забезпечує максимальний комфорт під час поїздок;
- спеціальна анутрішня знімна вкладка складається з 2 частин, що дозволяє підлаштувати автокрісло відповідно до зросту дитини. Її розроблено у співпраці з фізіотерапевтами - підтримує правильне положення тазу, тулуба та голови по прямій лінії;
- Pixel PRO підвищує комфорт дихання дитини, мінімізує рефлюкс шлункового вмісту в стравохід;
- система захисту від бокового удару;
- красивий розкладний капюшон виготовлений з тканини з УФ-фільтром, що забезпечує ефективний захист від сонця та інших погодних сюрпризів;
- такстиль знімний та підходить для прання у пральній машині;
- автокрісло відповідає останнім європейським стандартам безпеки i-Size.

База isofix сумісна з автокріслами Pixel, Aerofix та Aerofix RWF, забезпечуючи зручну і безпечну установку автокрісла для вашої дитини. Вам не потрібно купувати нову базу при переході від автокрісла для новонароджених до автокрісла для старших діток, що є дуже зручно. База інформує про правильність встановлення автокрісла за допомогою світлових та звукових сигналів, забезпечуючи вам додаткову впевненість у безпеці вашої дитини. Мінімальна кількість з'єднань мінімізує ризики поломки, а швидке встановлення за допомогою системи Click 'n' Drive забезпечує зручність і легкість в обслуговуванні. Крім того, база оснащена опорою для ніг та захистом проти обертань, що забезпечує додатковий комфорт і безпеку вашої дитини під час поїздок.

Обираючи коляску Anex IQ Ви отримуєте: варіант коляски з люлькою, стандартним прогулянковим сидінням і великими колесами для будь-якої прохідності, а також набір для маленької коляски-баггі, що досягає розмірів ручної поклажі. Двох комплектів коліс і двох ручок достатньо, щоб перетворити одну велику коляску в маленьку та зручну.


Комплектація коляски: шасі, люлька, прогулянковий блок, дощовик для люльки, дощовик для прогулянкового блоку, два набори коліс (більші діаметром 24 та18 см, менші діаметром 16 та 13,5 см), дві ручки - вужча (37,7 см) та ширша (42,7 см) ключик за допомогою якого можна звузити або розширити раму коляски, автокрісло, адаптери для автокрісла, база izofix.

Гарантія на Анекс IQ: 2 роки. При реєстрації покупки на сайті виробника додатково надається ще 1 рік гарантії на візок 2 в 1.

Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Anex

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Сумка для мами
Elodie Details
4169.00 грн
Акція!
Дитячий комбінезон
Elodie Details
3599.00 3599.00 грн
Футмуф-трансформер
Anex
3499.00 грн