2 пустушки Bibs Colour Liberty Capel Sage Mix 0-6 міс. розмір 1

Купити набір із двох пустушок Bibs серії Liberty в кольорі Capel Sage Mix від народження в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [11010103]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
500.00 грн.
Інші кольори
BIBS X LIBERTY - це унікальна колекція найпопулярніших необхідних речей для немовлят і малюків з елегантними принтами від Liberty, які надають особливого шарму. 

Набір з 2 латексних пустушок BIBS COLOUR серії Liberty у кольорі Capel Sage Mix на 0-6 міс. розмір 1. Пустушки мають соску у класичній формі вишеньки, яка найбільш подібна до форми грудей. Природний латекс міцний, приємний і гнучкий. 

Легенька вигнута поліпропіленова основа з вентиляційними дірочками та акуратною ручкою не торкається личка малюка і не подразнює шкіру. 

Матеріали: соска: 100% латекс / натуральний каучук; основа: поліпропілен (PP). 100% вільний від BPA, PVC і фталатів. 
Відповідає європейському стандарту: EN 1400 + A1. 

Зберігання та доглядПеред першим використанням пустушки обов’язково покладіть її в окріп на 3 хвилини. Оскільки пустушка має отвір для вентиляції, рідина буде потрапляти в всередину соски. Коли вона охолоне, воду слід витиснути. Перед кожним вживанням соску слід зливати окропом. 

Зберігати пустушку слід у темному, сухому та чистому місці. Для цього ідеально пасує спеціальний чохол або торбинка для пустушки. Не кладіть пустушку під прямими сонячними променями. 

Для того, аби мінімізувати кількість падінь пустушки на підлогу, рекомендуємо користуватися спеціальними тримачами-кліпсами.

Рекомендований вік від народження!
Штрихкод 5713795243006
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Данія
Бренд Bibs

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Новинка!
Контейнер для пустушки
Bibs
700.00 грн
Новинка!
Слинявчик-бандана
Bibs
700.00 грн
Новинка!
Тримач для пустушки
Bibs
700.00 грн