Прогулянкова коляска Carrello Bravo Plus Lake Blue 2023

Купити прогулянкову коляску Carrello Bravo Plus Lake Blue CRL-5515 2023 в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [100472]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
8480.00 грн.
Інші кольори

Carrello Bravo Plus 2023 - це витончена та стильна прогулянкова коляска, яка поєднує в собі комфорт, безпеку та функціональність. Завдяки своєму дизайну і високоякісним матеріалам, вона створена для того, щоб забезпечити найкращі умови для вашої дитини під час прогулянок. 

 
Коляска вражає своїм великим капюшоном, який має властивості ультрафіолетового та водонепроникного захисту. Крім того капюшон має додаткову секцію, яку можна відкрити завдяки блискавці, досягає самої ручки коляски, що забезпечує ідеальний захист дитини від сонця, вітру та дощу, має додаткове оглядове вікно, яке знаходиться в верхній частині і захищене плівкою, що дозволяє батькам стежити за своєю малюком під час прогулянки. 

Комфортне сидіння з регульованою спинкою в три положення включаючи положення лежачи і підніжкою, що дозволяє налаштувати її відповідно до потреб дитини та вбудованою москітною сіткою, яка знаходиться в кишеньці під підніжкою. 

Carrello Bravo Plus 2023 має міцну алюмінієву раму, яка забезпечує стабільність та довговічність якою легко керувати завдяки регульованій ручці, яка дозволяє налаштувати її на зручну висоту для батьків будь-якого зросту. Крім того, пружинний амортизатор забезпечує комфортне катання по нерівностях дороги. Також вражає своїм функціональним дизайном. Зручний механізм складання дозволяє згорнути коляску однією рукою в компактний розмір, що дає можливість зберігати її навіть в невеликому просторі. 

Коляска  має амортизацію кожного колеса окремо, за допомогою пружинної системи, Передні колеса коляски мають систему автоматичного блокування для руху прямо. Модифікований, більш високий профіль шини і діаметр колеса дозволяють долати нерівності ще легше, без зайвих ударів.

Максимальне навантаження - 22 кг

Рекомендований вік від 6 місяців!
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 6 міс.+
Країна Китай
Бренд Carrello

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Тонкий в'язаний плед
LULLALOVE
1189.00 грн