Дитячий захисний крем Skarb Matki для чутливої шкіри, 75 мл, 0 міс.+

Купити дитячий захисний гіпоалергенний крем Skarb Matki для чутливої шкіри в Україні недорого - інтернет- магазин Бобас (Bobas.ua) [1906]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
149.00 грн.
Захисний крем для догляду за чутливою шкірою Skarb Matki має густу жирну консистенцію. Його можна використовувати при кожній зміні підгузка або як крем для будь-якої погоди. Забезпечує ефективний захист шкіри від пересихання та покращує її стан. У складі крему присутній екстракт ромашки, оксид цинку та пантенол, завдяки чому крем забезпечує глибоке ніжне зволоження для шкіри, заспокоює подразнену шкіру та пом'якшує її, надаючи приємне відчуття комфорту.

Спосіб використання: наносьте кілька разів на день на суху шкіру обличчя та тіла дитини, особливо звертаючи увагу на обличчя, шкірні складки, пах та сідниці. 

Склад: Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Petrolatum, Paraffin (and) Microcrystalline Wax, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Chamomilla Recutita Flower Extract, Zinc Oxide, Magnesium Sulfate, Tocopherol Acetate, Panthenol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Parfum.

Об'єм: 75 мл.
Рекомендований вік: 0 міс.+
Штрихкод 5901968019064
Строк відправки 24 години
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Skarb Matki

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Дитячий зволожуючий крем
Skarb Matki
149.00 грн