Прогулянкова коляска Chicco Goody Plus City Map Re-Lux

Купити прогулянкову коляску Chicco Goody Plus Balsam в Україні з офіційною гарантією в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [79877.57]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
10990.00 грн.
Інші кольори

Chicco Goody Plus - прогулянкова коляска для дітей до 4 років (вагою до 22 кг) з інноваційною та нестандартною системою складання ONE touch - достатньо натиснути на одну кнопку на ручці, щоб коляска автоматично склалася. Ця функція є ідеальним рішенням для подолання перешкод під час міських прогулянок та подорожей. 



Сидіння коляски Chicco Goody Plus дуже велике, завдяки чому малюкові буде зручно чидіти та спати у візочку.

Коляска має п'ятиточкові ремені безпеки із зручною пряжкою. Ремені регулюються по довжині, тому ви можете підігнати коляску під розмір малюка. На ремнях є накладки, завдяки яким ремінь не травмує малюка.

Капюшон коляски розкладний, з додатковою вставкою з повітропроникною тканини для кращої вентиляції та огляду малюка, має захист від сонячних променів UPV 50+, забезпечуючи затишок під час прогулянок в сонячну погоду. 


Коляска оснащена прозорими полікарбонатними колесами, що підкреслить стиль коляски і високу ступінь маневреності. Колеса коляски оснащені шарикопідшипниками, завдяки чому вона дуже маневрена та легка. Всі колеса амортизовані. 

Рекомендований вік: 6 місяців +.

Розміри коляски Chiccco Goody Plus:
розкладена: 105 х 46,5 х 79 см;
у складеному вигляді: 56 х 46,5 х 25 см.

Вага: 6,9 кг.
Максимальне навантаження: 22 кг.
Комплектація: коляска, дощовик.

Гарантія: 1 рік.
Знижка до 06.06.2023
Новинка Так
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 6 міс.+
Країна Швеція
Бренд Chicco

Відгуки

Написати відгук