Набір дитячого посуду BabyBjorn Powder Grey (5 предметів)

Купити набір дитячого посуду BabyBjorn в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [7317680700254]
Наявність: Під замовлення
Відправка: 10 днів Умови оплати та доставки
2299.00 грн.
Інші кольори
Набір дитячого посуду BabyBjorn із продуманими деталями, розроблений спеціально для найменших малюків. Міцна тарілка у формі конюшини, столові прилади зі зручними ручками та чашка, яку легко тримати маленькими ручками, полегшать самостійне харчування та принесуть масу радості вашій дитині. М'який слинявчик має глибоку кишеню, куди поміщається все, що не потрапляє в рот. Набір BABYBJÖRN представлений у милих пастельних кольорах. 

Зручний слинявчик, який можна легко підлаштувати під зростаючу дитину завдяки регульованій застібці на шиї. Глибока вигнута кишеня вміщує все, що падає з ложки чи виделки, тому навколо малюка буде чисто.

Тарілка у формі листка конюшини та профільованими краями тарілки які полегшать малюкові зачерпування їжі. Тарілка сконструйована так, що її важко вхопити за краї та перекинути. Гумове покриття на дні утримує її на місці. 

Ложка та виделка з короткими ручками ідеально підходять для маленьких дітей. Кільце на ручці запобігає рух ручки на їжу. Крім того, в ручках знизу є канавка, завдяки якій столові прибори не сповзають на дно тарілки. 

Чашка форма та основа якої були розроблені таким чином, щоб посудина була стабільною яку важко перекинути. Завдяки спеціально підібраному матеріалу чашка не вислизає з рук і дитині легше пити одній. Напівпрозорий матовий пластик дозволяє бачити вміст. 

Матеріали: слинявчик, ложка, виделка та зовнішня частина тарілки виготовлені з поліпропілену (PP) і термопластичних еластомерів (TPE). Внутрішня частина пластини (яка знімається) виготовлена ​​з акрилонітрилбутадієнстиролу (АБС). 

Вага та розміри: Регульована застібка слинявчика: 19-30 см 
                              Тарілка: 19,5 x 19,5 x 3,5 см 
                              Столові прибори: 20 г / 3,5 x 12 x 2 см 
                              Чашка: 70 г / приблизно 100 мл 

 Можна мити в посудомийній машині. 

 Рекомендований вік від 4 місяців!
Штрихкод 7317680700254
Новинка Так
Строк відправки 10 днів
Від якого віку 6 міс.+
Країна Швеція
Бренд BabyBjorn

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Стілець для годування
Shom
7299.00 грн
Засіб
Фрекен БОК
99.00 грн
Засіб
Chicco
199.00 грн
Стілець для годування
Baby Dan
6589.00 грн

Бустер
BabyBjorn
2079.00 грн