Конструктор LEGO CREATOR Затишний будинок 8+, 808 деталей 31139

Конструктор LEGO CREATOR Затишний будинок 8+, 808 деталей - купити недорого з доставкою по Україні! Інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [31139] оригінал Лєго від 8 років
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
2499.00 грн.

Кожен конструктор LEGO Creator можна скласти трьома способами, і зробити це допоможе спеціальна інструкція - паперова, що всередині коробки, або он-лайн у додатку LEGo Builder!

Набір LEGO® Creator 3-в-1 Затишний будинок (31139) містить сімейний будиночок, будиночок на каналі й будиночок на озері. Він дозволяє дітям будувати й відтворювати три різні сюжети: сімейні розваги вдома; художню галерею та кафе біля каналу; відпочинок на озері на човні. До того ж, це чудова прикраса для дитячої кімнати у часі поза іграми!

Кожна з трьох моделей, які можна збудувати, має два положення: сімейний будиночок і будиночок біля озера мають шарнірні з'єднання, щоб відкрити їх посередині, а верхній поверх будиночка на каналі можна зняти й прикріпити позаду будинку. Затишний будиночок оснащений меблями для тераси й поштовою скринькою з листами; у будиночку на каналі живе собака і є два паперові кораблика; а будиночок біля озера має камін і човен. 

В комплекті три мініфігурки (двоє дорослих й одна дитина), а діти можуть міняти місцями зачіски й одяг мініфігурок, створюючи власних персонажів.


Розміри:
будиночок розміром понад 19 см заввишки, 19 см завдовжки й 13 см завширшки.

Розміри коробки: 38х70х26 см.

Вага брутто: 1,14 кг.

Рекомендований вік: 8 років+

Штрихкод 5702017415925
Новинка Так
Строк відправки 24 години
Від якого віку 8 років +
Країна Данія
Бренд LEGO

Відгуки

Написати відгук