Коляска 2 в 1 Bair Kiwi Soft Graphite (BKS-219)

Купити Баір Ківі - Універсальна коляска 2 в 1 Bair Kiwi Soft графіт в Україні - БЕЗКОШТОВНА доставка! Інтернет- магазин Бобас (Bobas.ua) [625508]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
15599.00 грн.
Інші кольори

Універсальна коляска 2 в 1 Bair Kiwi Soft  ідеальна для користування у будь-яку пору року! Вона обшита еко-шкірою, тому Баір Ківі легко підтримувати в чистоті - достатньо просто протерти вологою тканиною! Bair Kiwi стильна та зручна коляска, яка буде завжди тішити батьків красивими деталями і продуманими функціями.

Люлька - простора та має багато місця, що дозволяє без проблем гуляти із дитиною навіть у комбінезоніА ще вона оснащена:
- вентиляцію яку можна регулювати клапаном,
- установка висоти підголівника.
Розміри: 78 х 40 х 21 см.

Прогулянкове сидіння зручне та немаленьке яке можна розкласти повністю в горизонтальне положення,  має 5-ти точкові ремені безпеки, великий розкладний капюшон з вентиляційним сітчастим віконцем. Підніжка розкладається для комфортних прогулянок. А ще сидіння має накидку на ніжки у кольорі коляски!

Рама коляски має великі амортизовані колеса, стійкі до проколів. Діаметр передніх колір - 25 см, задніх - 30 см. Ширина шасі складає 58 см. Коляска складається дуже легко і має збоку фіксатор на рамі для випадкового розкладання. 

Вага Bair Kiwi : з люлькою - 9 кг, з прогулянковим сидінням - 9,5 кг.

Максимальна навантаження на коляску: 15 кг.

Комплектація: чохол на ніжки, сумка для мами, дощовик, москітна сітка, підстаканник. 


Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Bair

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Простирадло в коляску
Babyono
796.00 грн
Дитячий ажурний плед
LULLALOVE
1599.00 грн
Силіконовий контейнер для пустушки
Virgel
499.00 грн