Анатомічна силіконова пустушка Bibs Infinity Anatomical Dusky Lilac 6-18 міс. розмір 2

Купити Bibs - Пустушка Бібс Infinity Anatomical Dusky Lilac розмір 2 від 6 до 18 місяців в Україні - завжди великикий вибір! Інтернет-магазин Бобас [5713795245871]
Наявність: В наявності
Відправка: 24 години Умови оплати та доставки
240.00 грн.
Інші кольори

Легендарний датський виробник BIBS близько 50 років виготовляє пустушки у найчисленнішій палітрі на ринку! При цьому вона постійно оновлюється та розширюється з урахуванням сучасних модних тенденцій!


Infinity – це лінійка пустушок, у яких нескінченні кола переплелися в новий, сучасний та інноваційний дизайн. Доступні з сосками у 2 формах:
  • Symmetrical (пустушка з щитком у формі бантика та приплюснутою ортодонтичною силіконовою соскою); 
  • Anatomical (пустушка з щитком у формі бантика та зрізаною анатомічною силіконовою соскою).

Пустушка Bibs Infinity Anatomical Dusky Lilac 6-18 міс. розмір 2 має так звану "зрізану" соску - вона вигнута вгорі для природного прилягання до піднебіння та має скошений кінчик для зручного розміщення язика.Таку соску не потрібно смоктати так сильно як круглу. Силікон міцний, приємний і гнучкий. Легенька поліпропіленова основа має багато вентиляційних дірочок, які забезпечують хороший потік повітря навколо ротика, що захищає ніжну шкіру малюка від подразнень.

Матеріали: соска: 100% силікон / натуральний каучук; основа: поліпропілен (PP). Без BPA, PVC і фталатів. Відповідає європейському стандарту: EN 1400 + A1. 

Зберігання та догляд. Перед першим використанням пустушки обов’язково покладіть її в окріп на 3 хвилини. Оскільки пустушка має отвір для вентиляції, рідина буде потрапляти всередину соски. Коли вона охолоне, воду слід витиснути. Перед кожним використанням соску слід зливати окропом. Зберігайте пустушку темному, сухому та чистому місці. Для цього ідеально пасує спеціальний чохол або торбинка для пустушки. Не кладіть пустушку під прямими сонячними променями. Для того, аби мінімізувати кількість падінь пустушки на підлогу, рекомендуємо користуватися спеціальними тримачами-кліпсами

Лінійка ортодонтичних силіконових пустушок Бібс Інфініті доступна у 2 розмірах, кожен з яких можна придбати в Україні у нашому інтернет-магазині від офіційного дистриб'ютора: 
Розмір 1: 0-6 місяців. 
Розмір 2: 6-18 місяців.
Штрихкод 5713795245871
Строк відправки 24 години
Від якого віку 6 міс.+
Країна Данія
Бренд Bibs

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Силіконовий контейнер для пустушки
Virgel
499.00 грн
Дитячий плед
LULLALOVE
1899.00 грн
Новинка!
Муслінові пелюшки
Bibs
600.00 грн
Новинка!
Дитяча муслінова пелюшка
Bibs
800.00 грн

Органічний прорізувач
Virgel
399.00 грн