Конверт в автокрісло Cybex Snogga Mini 2 Ocean Blue

Купити Cybex Snogga Mini 2 - теплий конверт в автокрісло чи люльку та інші аксесуари для Сайбекс офіційно в інтернет-магазині Бобас (Bobas.ua) [522002893]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
2299.00 грн.
Інші кольори

Cybex Snogga Mini 2 - це дитячий конверт в автокрісло та коляски, виготовлений ​​з перероблених матеріалів - наповнювач 3M Thinsulate який добре відводить вологу , а матеріал стійкий до низьких температур. Конверт розроблений так що підійде для будь якого автомобільного крісла, з різними системами ременів безпеки. Рівень TOG4 забезпечить малюкові високий тепловий комфорт, зберігаючи тепло навіть при -10 градусах за Цельсієм . Регульований капюшон який має затяжки та застібки, просто затягніть капюшон шнурками, які легко регулюються, для додаткового тепла та захисту. 


Cybex Snogga Mini 2 відрізняється від попередньої версії наповненням яке складається з матеріалу 3M Thinsulate , який на 75% переробляється та відмінно справляється з вологою та більш стійкий до низьких температур. 




Капюшон Cybex Snogga Mini 2 оснащений спеціальною системою регулювання, завдяки якій ви можете підлаштувати конверт під погодні умови. 



Блискавка яка проходить по всій довжині конверту. Легка система застібання сприяє комфорту вашої дитини та захищеність від морозу - з ніг до голови.



Cybex Snogga Mini 2 підходить для більшості автокрісел, які базуються на різних системах безпеки. Завдяки цьому конверт універсальний. 

Розміри конверту: довжина - 75 см, ширина - 35 см. 

 Рекомендований вік з народження!
Штрихкод 4063846331475
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Німеччина
Бренд Cybex

Відгуки

Написати відгук