Футмуф Cybex Snogga 2 Nature Green

Купити Cybex Snogga 2 - теплий конверт в автокрісло чи люльку та інші аксесуари для Сайбекс офіційно в інтернет-магазині Бобас (Bobas.ua) [522002847]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
3590.00 грн.
Інші кольори

Чим футмуф Cybex Snogga 2 відрізняється від попередньої версії? Він більш екологічний так як його наповнювач 3M Thinsulate на 75% переробляється . Крім того він має спеціальну нижню блискавку, через яку свіже повітря буде надходити від ніжок дитини, забезпечуючи вентиляцію малюка. 

Snogga 2 підходить для більшості колясок , даючи вашому малюку відчуття комфорту та безпеки. Це футмуф який створений, щоб забезпечити тепловий комфорт навіть при -10 градусах за Цельсієм . Класифікація TOG4 за тепловою шкалою і вентиляційна блискавка дозволяють використовувати футмуф незалежно від пори року. 



 Матеріал, з якого виготовлений футмуф, на 75% перероблений - мова йде про матеріал 3M Thinsulate , який відмінно справляється з вологою та більш стійкий до низьких температур.

 

 Застібка-блискавка у Cybex Snogga 2 дозволяє створити простір, через яке буде проходити повітря. Завдяки цьому ви можете забезпечити дитині вентиляцію, яка буде корисною особливо коли змінюються погодні умови. 



Snogga 2 сумісна з різними системами ременів безпеки , що робить її сумісною з більшістю колясок.



Якщо на вулиці прохолодно, просто затягніть капюшон шнурками, які легко регулюються, для додаткового тепла та захисту. Коли стане тепліше, натягніть регульований капюшон назад на спинку коляски, щоб ваш малюк насолоджувався свіжим повітрям. 



 Розміри футмуфа: довжина - 90 см, ширина - 50 см, 

 Рекомендований вік від народження!
Штрихкод 4063846331017
Новинка Ні
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Німеччина
Бренд Cybex

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Муфта-рукавиці
Elodie Details
1694.00 грн