Залізнична станція Brio Smart Tech 33973

Купити бріо Залізнична станція BRIO Smart Tech та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33973]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
2199.00 грн.
Станція залізниці BRIO Smart Tech (33973) ідеально доповнить вашу колекцію BRIO.
При використанні з Локомотивом BRIO Smart Tech зі звукозаписом (33971) (який не входить до комплекту) тунель дає команду поїзду сповільнитись до повної зупинки. Локомотив починає блимати вогнями, щоб повідомити, що він прибув і відтворює звук станції, щоб створити ігрову атмосферу. Як тільки поїзд зупиниться, допоможіть пасажиру сісти у вагон та почніть свою подорож світом BRIO. Використовуйте Smart Tech Sound, щоб змінити звук станції на відомі станції з усього світу, наприклад, з Берліна, Лондона або Парижа. Також, завдяки додатку Ви можете змінювати колір фар або записати власний голос, який відтворюватиметься щоразу, коли поїзд Smart Tech проїжджатиме цю станцію. 
Станцію BRIO Smart Tech найкраще використовувати із Локомотивом BRIO Smart Tech зі звукозаписом (33971) (не входить до комплекту). Але можете використовувати з будь-яким поїздом або транспортним засобом у BRIO World, у такому разі поїзд не автоматично зупинятиметься та не відтворюватиме звук. 

У набір входить: 
     станція 
     smart Tech тунель 
     вагон із місцем для пасажира 
     пасажир з рухомими ногами та руками


Штрихкод 7312350339734
Знижка до 16.06.2023
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук