Залізничний переїзд Brio Smart Tech зі звуком 33965

Купити Бріо Переїзд для залізниці BRIO Smart Tech зі звуком та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33965]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
1699.00 грн.
Вирушайте зі своїми іграшковими поїздами в залізничну пригоду з набором Переїзд для залізниці BRIO Smart Tech (33965). На цьому гірському залізничному переїзді є ворота, які рухаються вгору і вниз, і тріщина в рейках, через яку потяги розгойдуються, коли вони через неї проходять. 

При використанні з Локомотивом BRIO Smart Tech зі звукозаписом (33971) (не входить до комплекту) може визначити, чи відчинені ворота шлагбауму чи опущені. Якщо їх піднято, поїзд зупиниться і попередить інших про своє прибуття. Щойно ворота залізничного переїзду будуть опущені, поїзд автоматично подасть сигнал про своє відправлення та обережно продовжить свій шлях, перетинаючи розбиті рейки. Переїзд для залізниці BRIO Smart Tech (33965) додає додатковий елемент гри та захоплення з небезпечними звуками навколишнього середовища, такими як каменепад та землетрус. 

Переїзд для залізниці BRIO Smart Tech (33965) найкраще використовувати із Локомотивом BRIO Smart Tech зі звукозаписом (33971) (не входить до комплекту). Але можете використовувати з будь-яким поїздом або транспортним засобом у BRIO World, у такому разі поїзд автоматично не зупинятиметься і не відтворюватиме звук.

У набір входить: 
     шлагбаум 
     два елемента автомобільної дороги 
     арка Smart Tech  
     знак "Обережно каменепад"  

У набір НЕ входить: Локомотив BRIO Smart Tech зі звукозаписом (33971)


Штрихкод 7312350339659
Знижка до 16.06.2023
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук