Дитяча залізниця Brio Smart Tech Deluxe 33977

Купити бріо Дитяча залізниця BRIO Smart Tech Deluxe та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33977]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
17999.00 грн.
Дитяча залізниця BRIO Smart Tech Deluxe (33977) . Завдяки цій захоплюючій грі дитина не скучить. Інноваційні технології дозволять зробити гру ще кумеднішою. 

Найтехнологічніший з великих наборів BRIO. Підійде для старших дітей або для тих, хто зібрав вже практично всі набори і хоче урізноманітнити їх чимось абсолютно новим. Почніть Вашу гру з того, що підключіть технологічний локомотив до програми BRIO на телефоні або планшеті (завантажити можна в AppStore або GooglePlay), коли смартфона немає під рукою, Ви зможете керувати автоматичним локомотивом просто натискаючи на кнопки на його корпусі. Завдяки розумним датчикам, які вбудовані в розумні тунелі, Ваша гра стане незабутньою. Почнемо? Проїжджаючи під кожним тунелем локомотив виконуватиме різні дії: відтворюватиме запис Вашого голосу, починатиме їхати у зворотний бік, зупинятись (наприклад, можете поставити тунель зупинки перед урвищем, щоб Ваш поїзд не потрапив в аварію), заїжджатиме в мийку та видаватиме при цьому звуки мийки, оголошувати станції (просто виберіть бажану програму на смартфоні) або видавати звуки на гірці. Тунелі можна переставляти у будь-якому порядку, який винайде Ваша фантазія. Крім технологічності, набір оснащений механічними функціями: магнітним навантажувальним пунктом, який завдяки магнітам та спеціальним важелям допоможе впоратися з вантажами та завантажити їх на самоскид. Сюжетна гра з використанням поїздів, розумних тунелів, тварин та персонажів створює справжню пригоду, яка стимулює уяву, логіку та творче мислення дітей. 
Набір сумісний із будь-якими іншими елементами бренду BRIO.


Штрихкод 7312350339772
Знижка до 31.10.2023
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук