Вантажний вертоліт Brio 33886

Купити Бріо - іграшковий гелікоптер для дитячої дерев'яної залізниці BRIO в Україні - інтернет-магазин Бобас (Bobas.ua) [33886]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
2099.00 грн.
Вантажний вертоліт для дитячої залізниці BRIO (33886) внесе різноманіття у щоденну гру малюка! Пілот нового вантажного вертольота вже підготував вантажний відсік, опустив рампу і готовий злітати із серйозною вагою - два повністю завантажені вагони. Коли всі завантажили, закрийте рампу, крутіть гвинт свого вертольота, злітайте та ширяйте високо над містом BRIO. Приземляйтесь до пункту призначення та розвантажуйте вертоліт. Можете розвантажити вагони із вантажем самостійно або за допомогою магнітного крана. Завдяки універсальним магнітним кріпленням вагони можна поєднати з іншими поїздами бренду. Просто підвезіть їх до бажаного поїзда, і вони самостійно примагнітяться. Вирушайте у подорож з новим набором. Тепер можна винаходити ще більше ігрових сюжетів у місті BRIO.

Шведська якість помітна у кожній деталі. Високий ступінь деталізації елементів, гладкі на дотик поверхні та ударостійкі матеріали забезпечать нескінченну кількість ігрових сюжетів. Вагони підходять під усі види дерев'яних залізниць.

В комплекті:
вантажний вертоліт,
рухома ігрова фігурка,
два вагона,
два контейнери,
два вантажі.

Розміри коробки: довжина 29, висота 12, ширина 15 см.
Розміри гелікомпера: довжина 22,6, висота 11,4, ширина 11,4 см.

Рекомендовано для діток від 3 років. 
Усі елементи дитячої дерев'янної залізниці BRIO сумісні з іншими іграшковими залізницями, які продаються на нашому сайті.
Штрихкод 7312350338867
Знижка до 01.04.2023
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 3 роки +
Модель 33886
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук