Дерев'яна залізниця Brio World Deluxe 33766

Купити Бріо великий набір - Дитяча залізниця BRIO World Deluxe та інші елементи дитячої дерев'яної залізниці офіційно в інтернет-магазині Бобас з доставкою по Україні [33766]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
19999.00 грн.
Дитяча залізниця BRIO World Deluxe (33766) - чудова можливість побудувати повноцінне містечко BRIO

У цьому наборі є найпопулярніші позиції і він схожий на справжнє місто! Прибувайте в нього літаком, приземляючись на злітно-посадкову смугу. Контроль усіх польотів здійснюється зі справжньої диспетчерської вежі. Тепер Ви можете сісти до поїзда, який зупиняється прямо в аеропорту. І обирайте, куди вирушити далі! Може, відвідаємо ферму, яка за допомогою магнітного крана розвантажує вантажі? Чи прокотимося на поромі, який при натисканні кнопки видає звуки та світиться? Маяк освітить шлях і допоможе знайти потрібний порт.

Окрім цього, набір включає магнітний кран для розвантаження вантажів, ферму з тваринами, залізничну станцію і навіть дорогу з автомобілями. Всі деталі упаковані в дві міцні пластикові ящики на клямках, тому в кімнаті буде не тільки безліч елементів для розвитку фантазії дитини, а й порядок.

Сюжетна гра з використанням поїздів, тварин та персонажів створює справжню пригоду, яка стимулює уяву та творче мислення дітей

Якість помітна у кожній деталі. Високий ступінь деталізації елементів, гладкі на дотик поверхні та ударостійкі матеріали забезпечать нескінченну кількість ігрових сюжетів.

Набір сумісний із будь-якими іншими елементами бренду BRIO та дитячими дерев'яними залізницями, які продаються в інтернет-магазині Бобас. 

Розміри коробки: 33 х 29 х 49 см.

У наборі 106 елементів.
Рекомендовано для діток від 3 років.

Штрихкод 7312350337662
Знижка до 31.01.2024
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 3 роки +
Країна Швеція
Бренд Brio

Відгуки

Написати відгук