Приставне ліжечко-колиска Kinderkraft Bea Navy

Купити приставне ліжечко-колиску Kinderkraft Bea Navy в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [00-00304850]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
4190.00 грн.
Інші кольори
Приставне ліжечко Kinderkraft Bea 2 в 1 - це ліжечко, яке полюблять як батьки, так і діти. Ліжечко можна використовувати як приставне, так і окреме ліжечко для новонароджених. Воно створене спеціально для батьків, щоб їхня дитина була поруч з ними, і в той самий час у них було місце у власному ліжку. 




Ви можете зручно відрегулювати ліжечко Bea, відповідно до власних потреб та потреб дитини. Дозволяє встановити один з 7 рівнів висоти і кут нахилу матраса на 2 рівнях. Для більшого комфорту знизу дитячого ліжечка знаходиться кишенька для ременів, якими приставне ліжечко кріпиться до батьківського ліжка. Для додаткового догляду за підлогою ніжки оброблені матеріалом, який захищає паркет від подряпин. 



Користуватися ліжечком Bea комфортно не тільки дитині, а й батькам. Знаючи те, що ваша дитина спить поруч з вами в безпечному місці, гарантує, що ви можете спати спокійно, не хвилюючись про те, що з ним станеться. Каркас ліжечка Bea виготовлений з міцної сталі, яка надає всій конструкції стійкість. Якщо вам потрібно стежити за вашим солодко сплячим малюком, тумба оснащена бічної стінкою, що відкидається, з вбудованою сіткою. Це забезпечує належний потік повітря до дитини, і ви маєте постійний огляд дитини. Крім того, опущена стінка закріплена м'яким матеріалом, завдяки чому, навіть незважаючи на спритні та енергійні рухи вашої дитини, вона буде надзвичайно безпечною. Ліжечко Bea відповідає стандартам EN 16890:2017 і EN 1130:2019, що гарантує найвищу безпеку. 



У комплект входить жорсткий матрац, виготовлений з безпечних для дитини матеріалів (поліестер, флізелін 1235 г, сітка), який забезпечить спокійний і комфортний сон малюка. Бавовняне простирадло, що входить до комплекту, ідеально підібране за розмірами матраца, можна зняти та прати в пральній машині, тому ви можете легко підтримувати їх у чистоті.

Вага: 10,2 кг.

Максимальна вага дитини: 9 кг.

Розмір колиски: довжина - 85 см. ширина - 51,5 см.

Розмір матраса: довжина 79 см. ширина - 46 см.

Рекомендований вік від народження!


Штрихкод 5902533917839
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Kinderkraft

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Новинка!
Пустушка латексна
Bibs
240.00 грн
Новинка!
Дитяча скляна пляшечка
Bibs
700.00 грн
Подушка для немовлят
LULLALOVE
399.00 грн
Дитячий бамбуковий плед
LULLALOVE
1599.00 грн

В'язаний конверт
LULLALOVE
1389.00 грн