Стілець для годування Kinderkraft Tastee Olive

Купити стілець для годування Kinderkraft Tastee Olive в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [00-00305137]
Наявність: В наявності
Відправка: 48 годин Умови оплати та доставки
3990.00 грн.
Інші кольори

Стілець для годування Kinderkraft Tastee призначений для дітей від 6 місяців. Міцний каркас стільця надає йому стійкості, що робить його більш безпечним. Більше того, Tastee відповідає стандарту EN 14988:2017, що говорить лише на користь стільця. Функціональність стільця виражається в тому що має 3-ступеневе регулювання спинки та стільниці, регулювання підніжки та можливість регулювати висоту самого сидіння на 7 доступних рівнях. 




 Стілець Tastee має практичну корзину, в якій батьки можуть зберігати потрібні речі, чи іграшки малюка.



 Регулюється багатьма способами: має 3 положення регулювання спинки (включаючи можливість напівлежачого положення) та стільниці, регулювання підніжки, регулювання ременя безпеки та 7-ступеневе регулювання висоти стільчика . 



Стільниця  регулюється та знімається - завдяки цьому дитину можна зручно розташувати в ньому та підлаштувати стільницю під дитину. У складеному вигляді стільця стільницю можна прикріпити до задніх ніжок що є дуже зручно. 



Сидіння просторе та має м'яку оббивку, тому вашому малюку буде комфортно. Воно оснащене 3-х точковими ременями безпеки, які завдяки регулюванню по висоті легко підлаштовуються під вашого малюка. 



Стілець Kinderkraft Tastee складається до компактних розмірів, завдяки чому легко поміститься в невеликій кімнаті або кухні. 


 Вага: 8,2 кг. 

Рекомендований вік від 6 місяців!
Штрихкод 5902533920884
Строк відправки 48 годин
Від якого віку 6 міс.+
Країна Польща
Бренд Kinderkraft

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Слинявчик
Elodie Details
825.00 грн