Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Pink

Купити Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Pink в Україні в інтернет магазині Бобас(Bobas.ua) [00-00304464]
Наявність:
Відправка: Умови оплати та доставки
5790.00 грн.
Інші кольори

Kinderkraft Lastree - це не звичайний стільчик для годування. Він з перших днів життя дитини виконує функцію шезлонга, щоб малюк міг брати участь в житті сім'ї. Коли дитина підросте, Lastree перетворюється в стільчик для годування. Завдяки широкому діапазону регулювання він буде служити дитині аж до 3 років (максимальне навантаження до 15 кг). 



 Шезлонг або стільчик для годування. Незвичайний дизайн Lastree дозволяє виконувати дві різні функції. Зручний шезлонг для найменших та стійкий стільчик для годування для трішки старших дітей. 



 Безпека. Незалежно від того чи використовуєте ви Lastree у вигляді шезлонгу або стільця для годування ваша дитина завжди буде в безпеці завдяки 5-ти точковому ременю безпеки. 



 Дуже весело. У комплект входить дуга з 2-ма іграшками, які зацікавлять дитину та будуть мотивувати його витягати ручки вгору. Іграшки різної фактури стимулюють розвиток дотику, при цьому доставляючи малюкові багато задоволення. 



 Завжди разом. Чотири безшумних коліщатка дозволять безшумно та без зайвих зусиль переміщати стілець навіть коли малюк знаходиться всередині та солодко дрімає. 



 М’який та зручний. Завдяки двосторонній вкладці вид стільчика змінюється за лічені хвилини. Одна сторона вкладки виконана в класичному білому кольорі, який ідеально підійде для шезлонга. На другу завдано модний візерунок під мармурову мозаїку.Вкладка легко чиститься, що особливо важливо при перших спробах самостійного приймання їжі. 



 Найголовніше завжди під рукою. Еластична сітчаста кишеня та місткий кошик під сидінням дозволяють зберігати всі ваші улюблені іграшки поруч з малюком. 



 Легкий та зручний для транспортування. Стільчик можна з легкістю скласти та поставити в кутку кухні або їдальні. Щоб зменшити його розмір, можна також повністю зняти піднос та прикріпити його до ніжок - стільчик буде займати ще менше місця. 



 Комфорт. Практично кожен елемент Kinderkraft Lastree плавно регулюється, завдяки чому ви зможете легко підлаштувати стільчик під зріст та вподобання вашого малюка. 



 Піднос з двох частин. Піднос Lastree складається з міцної основи та знімної верхньої частини, яка підходить практично для будь-якої посудомийної машини. 

 Вага стільця: 8,5 кг. 

 Максимальне навантаження: 15 кг. 

 Розміри стільця в розкладеному вигляді: 103 x 50 x 64,5 см. 

 Рекомендований вік від народження!
Штрихкод 5902533917167
Від якого віку 0 міс.+
Країна Польща
Бренд Kinderkraft

Відгуки

Написати відгук

З цим товаром також купують

Дитячі столові прибори
Virgel
328.00 грн
Дитячий плед
LULLALOVE
1899.00 грн
Органічний прорізувач
Virgel
399.00 грн